به گزارش می متالز، مسوول اجرای این طرح گفت: در راستای بومیسازی صنعت و تأمین هرچه بیشتر محصولات موردنیاز کشور در شرایط تحریم، بهجای خرید و احداث یک خط جدید با قابلیتهای بیشتر نسبتبه خط قبلی، این طرح اجرا شد.
محمد ابوالحسینی با بیان اینکه تا قبل از آن، خط برش گالوانیزه برای تولید ورق برش خورده از محصولات درجه دو گالوانیزه و با تولید روزانه ۲۵ تن استفاده میکرد، افزود: طرح اعمال فیلم محافظ و تولید این ورق به همت کارشناسان شرکت فولاد مبارکه پس از طراحی با موفقیت به بهره برداری رسید.
وی مدتزمان اجرای این طرح را سه ماه و صرف ۸۵۰ نفر ساعت نیرو اعلام و تأکید کرد: قبل از این برای دستیابی به این توانمندی، باید با صرف مبالغ چند میلیارد تومانی برای خرید در شرایط تحریم اقدام می شد.
مسوول اجرای این طرح، اعمال فیلم محافظ بر روی ورقهای رنگی تولیدشده برای استفاده در مصارف لوازمخانگی که تاکنون فقط در واحد رنگی و با دستگاه ساخت Hofmann آلمان انجام می شد و تولید ورق برش خورده رنگی به طول ۵۰۰ تا ۵۰۰۰ میلیمتر با دقت ابعادی بالا و قابلیت تفکیک ورقهای درجه ۱ و ۲ را از ویژگی های اجرای طرح بومی سازی اعمالی فیلم محافظ و تولید ورق برش خورده بیان کرد.
گروه فولاد مبارکه، ۵۰ درصد فولاد خام کشور به میزان سالانه بیش از هفت میلیون و ۲۹۰ هزار تن را تولید می کند.
بزرگترین تولیدکننده ورقهای فولادی تخت در خاورمیانه و شمال آفریقا (سهم ۲۰ درصدی) و بزرگترین تولیدکننده آهن اسفنجی در جهان (تولید سالانه ۲۰ میلیون تن) هم از دیگر ظرفیت های این گروه بزرگ صنعتی است.