به گزارش می متالز، کنترلهای بسیار ویژه ای که در ورود و خروج پرسنل به عمل آمد، ضدعفونی کلیه خودروها در هنگام ورود و خروج و تب سنجی و کنترل دمای بدن کارکنان از جمله دیگر تدابیر اتخاذ شده بودهاند.
عظیمیان در گزارش زنده ارائه عملکرد فولاد مبارکه به وزیر صمت در حضور معاون اول رئیس جمهور به صورت ویدئو کنفرانس گفت: در حال حاضر از ۶۰۰۰ نفر از کارکنانمان آزمایش خون گرفته شده و به تدریج از تمامی کارکنان آزمایش به عمل خواهد آمد. غربالگری از طریق تکمیل فرم و پاسخدهی به سوالات نیز از کارکنان صورت گرفته است. در صورتی که در آزمایش خون پرسنل فولاد مبارکه علائم مشکوکی پیدا شود آزمایشهای تکمیلی از جمله آزمایش مخاط گرفته خواهد شد.
در ادامه، جهانگیری، معاون اول رئیس جمهور در خلال ارائه گزارش عملکرد فولاد مبارکه توسط عظیمیان به وزیر محترم صمت در حضور وی و معاونین وزارت صنعت، معدن و تجارت مطرح کرد: اگرچه امیدواریم این بیماری هر چه زودتر از کشور ما دور شود؛ اما با این شرایط باید ببینیم مردم و بخشهای مختلف تولیدی و اقتصادی کشور که میخواهند فعالیت و نیازهای ضروری مردم را تامین کنند، چگونه میتوانند هم زمان با وجود کرونا به فعالیت ادامه دهند. این که بنده با حساسیت از مدیران عامل فولاد مبارکه و ایران خودرو به عنوان واحد های بزرگ تولیدی سوال کردم که شما با توجه به تعداد بالای کارکنانتان و ضرورت ادامه تولیدتان چه تدابیری اندیشیده اید به جهت این است که به همه مدیران تولیدی تاکید مضاعف کنیم که صیانت و مراقبت از سلامت کارگران همزمان با تولیدشان برای حفظ تعادل تولید کشور مورد توجه جدی قرار داشته باشد.
وی ادامه داد: برای ما اهمیت داشت که بدانیم با توجه به اینکه فولاد مبارکه یک مرکز بزرگ صنعتی است و با توجه به تعداد بالای کارگران و ضرورت حفظ تولید چه تدابیری اتخاذ شده که در این شرایط ویژه به جهت جلوگیری از شیوع بیماری کرونا برایتان مشکلی پیش نیامده است که پس از شنیدن گزارش اقدامات خوب صورت گرفته از آقای مهندس عظیمیان، جا دارد از ایشان و دیگر همکارانشان در فولاد مبارکه تشکر کنم.
جهانگیری افزود: مساله دیگری که به نظر من در خصوص مقابله با کرونا و کاهش تبعات آن اولویت دارد، رسیدگی فوری و اورژانسی به مواردی است که آسیب پذیری بیشتری دارند. در مورد بیماری کرونا هم ساده اندیشی نباید کرد و آنطور که پیداست برای این پدیده در جهان، فعلا راهکار قطعی علمی پیدا نشده است و اینکه فکر کنیم مثلا یک ماه آینده این موضوع خاتمه پیدا خواهد کرد تصور درستی نیست و هنوز واکسن و داروی این بیماری تولید نشده است.