به گزارش می متالز، دکتر غلامرضا سلیمانی که در جمع اعضای شورای راهبردی آموزش و آزمون در صنعت بیمه سخن میگفت، با اعلام این مطلب افزود: پژوهشکده بیمه با درک صحیح از ماهیت امر پژوهش از فعالیتهای آموزشی خود کاسته و در بخشهای "مساله محور" متمرکز شده است.
رئیس کل بیمه مرکزی تغییر رویکرد آموزشی در پژوهشکده بیمه را یک حرکت حرفهای و مترقی دانست و تصریح کرد: رسالت اصلی پژوهشکده بیمه، بررسی، تشریح و ارائه راهحل برای صنعت بیمه است که باید با جدیت و حساسیت خاصی دنبال شود.
وی از سندیکای بیمهگران و انجمنهای حرفهای بیمه به عنوان بازوان توانمند صنعت بیمه یاد کرد و افزود: تقویت نظارت مالی و فنی در صنعت بیمه در واقع نوعی برنامهریزی برای رشد و ارتقای این صنعت است که بخشهایی از آن به برونسپاری نیاز دارد.
دکتر سلیمانی نوع نظارت، کیفیت و فرآیند آن را دارای اهمیت ویژه دانست و اظهار کرد: شورای راهبردی آموزش و آزمون با برنامهریزی منسجم و سیاستگذاری دقیق میتواند نسل تازهای را در این صنعت پرورش دهد.
رئیس شورای عالی بیمه با اشاره به این مطلب که حدود هفتاد هزار نمایندگی و یکصد و شصت هزار نیروی کار به طور مستقیم در صنعت بیمه فعالیت میکنند، اعلام کرد: صنعت بیمه جذابیتهای خاص خود را دارد و به همین خاطر علاوه بر درخواست تاسیس شرکتهای جدید، شرکتهای دانش بنیان و استارتآپها توجه خاصی به فعالیت در این صنعت، نشان میدهند.
وی بر اهمیت نهادینهسازی امر کارورزی و آموزش عملی در صنعت بیمه تاکید کرد و گفت: حرفه بیمه فقط در مبانی نظری خلاصه نمیشود و نیروهای متخصص باید در زمینه عملی نیز تجارب قابل قبولی داشته باشند.
وی از آمادگی کشورهای منطقه برای مبادلات آموزشی بیمهای خبر داد و تصریح کرد: با وجود تحریمهای اعمال شده، صنعت بیمه میتواند به یک مرجع معتبر در خاورمیانه مبدل شود که تحقق این امر در گرو حضور در مجامع بینالمللی و توسعه آموزشهای روزآمد است.
وی از شیوع ویروس کرونا به عنوان یکی از تمرینهای امکانسنجی برای تقویت رویکرد آموزشی از سنتی به مجازی نام برد و خاطرنشان کرد: بحث آموزشهای مجازی در صنعت بیمه سالهاست که جریان دارد اما در ماههای اخیر بنا بر ضرورتهای موجود از شتاب بیشتری برخوردار شده است.
دکتر سلیمانی مساله آموزش در سطح جامعه را مورد تاکید قرار داد و گفت: همگانیسازی صنعت بیمه از مسیر سادهسازی مفاهیم آن میگذرد که خوشبختانه با برنامهریزی صورت گرفته در اداره کل روابط عمومی علاوه بر اجرای طرح "زنگ بیمه در مدارس"، دروس بیمهای نیز در تمامی پایههای مقطع متوسطه تحصیلی تدریس میشود.
گفتنی است، در این نشست دبیرکل سندیکای بیمهگران، رئیس دانشکده اکو، اساتید دانشگاههای شهید بهشتی و الزهرا اعضای هیئت عامل بیمه مرکزی و تنی چند از مدیران عامل صنعت بیمه به طرح دیدگاههای خود پرداختند و دکتر حمید کردبچه رئیس پژوهشکده بیمه با تشریح ظرفیتها و مسئولیتهای این شورای تخصصی از حمایتهای بیمه مرکزی از طرحهای پژوهشی قدردانی کرد.