تاریخ: ۲۶ خرداد ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۱:۴۱
بازدید: ۲۷۲
کد خبر: ۱۱۰۹۹۴
دبیر شورای هماهنگی بندر چابهار:

با مصوبه هیات دولت تخفیف در سود بازرگانی بندر چابهار از ۱۰ به ۲۵ درصد افزایش یافت/ افزایش ۵۴ درصدی عملکرد تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بندر چابهار

می متالز - دبیر شورای هماهنگی بندر چابهار از مصوبه هیئت دولت برای افزایش تخفیف در سود بازرگانی در بندر چابهار از ۱۰ به ۲۵ درصد خبر داد.
با مصوبه هیات دولت تخفیف در سود بازرگانی بندر چابهار از ۱۰ به ۲۵ درصد افزایش یافت/ افزایش ۵۴ درصدی عملکرد تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در بندر چابهار

http://www.shatanews.ir//parameters/mimt/modules/cdk/upload/content/news/168040/1873432-1.jpg

به گزارش می متالز، ایرج حسن پور گفت: بر اساس تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص توسعه سواحل مکران و بنا بر سیاست های اقتصاد مقاومتی و اختصاص بیش از ۴۰۰ میلیون دلار از محل منابع صندوق توسعه ملی که با مجوز ایشان انجام شده است؛ خوشبختانه اسکله شهید بهشتی در بندر چابهار نسبت به گذشته توسعه قابل ملاحظه ای یافته است به گونه ای که این اسکله با آبخور 16.5 تا 17 متر باعث شده است کشتی های پهن پیکر و نسل جدید با ظرفیت بیش از ۸۰ هزار تن پهلوگیری بکنند و ظرفیت تخلیه و بارگیری این بندر از 2.5 میلیون تن در سال به 8.5 میلیون تن رسیده است.

وی افزود: بندر چابهار در ماه‌های گذشته از جمله بنادر مهم در صادرات، واردات و ترخیص کالاهای اساسی بوده است و بر اساس آخرین آمارها میزان تخلیه کالاهای اساسی در این بندر به بیش از یک میلیون تن افزایش یافته است.

این مقام مسوول تاکید کرد: وزارت صنعت، معدن و تجارت در راستای توسعه بندر چابهار و ایجاد زیرساخت های بهینه برای تسهیل و تسریع صادرات و واردات و همچنین ترانزیت کالا اقدامات مهمی از جمله تشکیل شورای هماهنگی توسعه بندر چابهار با عضویت تمامی دستگاه های متولی به منظور وحدت رویه و هماهنگی های لازم را انجام داده است.

وی ادامه داد: همچنین این وزارتخانه تخلیه ۵۰ درصد از کالاهای وارداتی خرید دولتی که توسط دو مباشر دولتی یعنی "شرکت بازرگانی دولتی ایران" و "پشتیبانی امور دام" انجام می شود را به این بندر منتقل کرده و تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن واردات در این راستا انجام و به مبادی انبارش و نگهداری کالا در سطح کشور ارسال شده است.

دبیر شورای هماهنگی بندر چابهار گفت: فراهم شدن امکان ترانزیت بخش عظیمی از کالاها به ویژه غلات توسط کشورهای منطقه از جمله هندوستان به مقصد کشور افغانستان و کشورهای آسیای میانه، آماده سازی و تجهیز انبارهای طریق القدس با ظرفیت ۵۰۰ هزار تن (250 هزار تن مسقف و مابقی روباز) و فراهم کردن امکان صادرات کانی های معدنی که تاکنون بیش از ۵۰ هزار تن به کشورهای هدف صادر شده است؛ از دیگر خدمات بندری چابهار در این مدت به شمار می آید.

حسن پور تصریح کرد: پیگیری جهت ایجاد زیرساخت هایی نظیر انبارش، سردخانه، ایجاد سیلوی غلات، مخازن نگهداری روغن وارداتی و ایجاد خط کشتیرانی توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی در این بندر حال انجام است.

دبیر شورای هماهنگی بندر چابهار با اعلام افزایش ۵۴ درصدی عملکرد تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیر نفتی در دو ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه سال ۹۸ در بندر چابهار، گفت: در این مدت واردات کالاهای اساسی نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۹ برابر افزایش یافته است.

حسن پور با اشاره به رشد ۱۸۸ درصدی تخلیه کالاهای غیرنفتی در بندر چابهار اضافه کرد: امسال واردات کالاهای اساسی در این بندر رشد چشمگیری یافته و در ۲ ماه اول، ۵۴۱ هزار تن کالای اساسی از طریق این بندر وارد کشور شده است.

دبیر شورای هماهنگی بندر چابهار تصریح کرد: از مجموعه کالاهای اساسی که امسال وارد این بندر شده ۲۶۴ به صورت حمل یکسره به مقاصد انبارش و نگهداری کالا در سیستان و بلوچستان ارسال شده است.

عناوین برگزیده