به گزارش می متالز، این کارشناس با اشاره به اهمیت استفاده از خدمات مشاوره سرمایه گذاری در حضور پایدار فعالان مخصوصا" ناآشنا با بازار سرمایه به بورس پرس اعلام کرد: اینکه به مردم سفارش می شود از کانال های تلگرامی برای سرمایه گذاری خط نگیرند، اقدامی مثبت و کارآمد بوده اما بهتر است هزاران کانال دارای مجوز تشکیل شود که حداقل کلیت مدیر آن تایید شده باشد.
اگر هر کانال تلگرامی مرتبط با بازار سرمایه دارای علامت استاندارد باشد (کد عضویت در جامعه رسمی مشاوران سرمایه گذاری که قابلیت مشاهده و راستی آزمایی در سایت سازمان را دارد) مردم متوجه می شوند دانش عمومی و تجربه این فرد از طرف سازمان بورس مورد تایید قرار گرفته و به سمت کانال های مجاز و تحت نظارت سوق مب یابند.
مشابه جامعه مشاوران رسمی مالیاتی ایران که دانش عمومی عضو را از طریق آزمون تایید می کند و این تایید لزوما به معنی موفق بودن عضو در انجام وظایف محوله مشتریان نیست، تایید یک فرد حقیقی از طرف سازمان بورس برای عضویت در جامعه رسمی مشاوران سرمایه گذاری هم به معنی اینکه توصیه های این عضو همیشه منجر به سود خواهد شد نیست و سابقه عملکرد و تحلیل های هر کانال، موجب جذب یا دفع اعضا خواهد شد .
اعضای جامعه رسمی مشاوران سرمایه گذاری می توانند دفتر داشته باشند، تابلو بزنند، کانال های تلگرامی و اینستاگرامی داشته باشند، تحلیل بفروشند و مشمول مالیات بر درآمد مشاغل هم بشوند . در این صورت سامانه تدان هم با طرح پرسش این اعضاء به معنای واقعی فعال خواهد بود.
در این میان اگر هزار عضو رسمی جامعه مشاوران سرمایه گذاری فعال و هزار کانال با میانگین ده هزار نفر عضو داشته باشند در مجموع ده میلیون عضو خواهند داشت که با حذف اعضای مشترک، شاید حدود دو میلیون سرمایه گذار فعال در این کانال ها عضو باشند.
صرفنظر از اینکه کانال های متفرقه از این مسیر توسط سازمان، سازماندهی شده اند و نظارت هم می شوند و حق نظارت هم برجا است، مردم به سایر کانال های افراد متفرقه کم اعتماد شده و تعداد این کانال ها هم کمتر و کمتر خواهد شد. از سوی دیگر جامعه مشاوران سرمایه گذاری می تواند بازوی مشورتی برای سازمان بورس باشد.