به گزارش می متالز، جواد خلیلی درباره بهرهبرداری و اکتشاف از معادن جدید گفت: سیاستهای معدنی شرکت دماوند از هلدینگ کاوه پارس نشات میگیرد؛ یعنی راهبردها و برنامههای شرکت را ستاد و سهامداران نهادی مشخص میکند و قسمت اجرایی آن بر عهده بخش معدن است.
وی بیان کرد: در این زمینه شرکت سیاستگذار نیست و ادامهدهنده خط مشی بنیاد و هلدینگ صنعتی و معدنی کاوه پارس است.
مدیرعامل شرکت معدنی دماوند اضافه کرد: هلدینگ کاوه پارس یکی از بزرگترین هلدینگهای تابعه بنیاد است که در حوزه فولاد، سیمان، معدن و فنی مهندسی فعالیت دارد. شرکت معدنی دماوند وابسته به هلدینگ کاوه پارس و این هلدینگ سهامدار عمده شرکت معدنی دماوند است.
خلیلی افزود: شرکت گسترش صنعتی کاوه پارس حدود ۱۰ درصد فولاد کشور فعال و دارای زنجیرههای فولاد را از کنسانتره تا میلگرد را تامین میکند.
وی همچنین بیان کرد: حدود ۱۵ درصد ظرفیت سیمان کشور از طریق گروه شرکتهای سیمانی سیمان تهران توسط هلدینگ مدیریت میشود.
مدیرعامل شرکت معدنی دماوند بیان کرد: شرکت معدنی که به شکل مناسب رشد پیدا نکرده است و سهامدار نهادی نیز از عملکرد توسعه معدنی انتظارات بیشتری دارد؛ بنابراین اهداف و برنامههای این شرکت باید با اهداف متصور و انتظارات ستاد تطبیق داده و اجرا شود.
خلیلی اضافه کرد: هلدینگ پروژههای بزرگی مثل سیمان و فولاد را اجرا کرده است و نتیجه این همکاری در صنعت فولاد در آستانه بهرهبرداری است.
وی افزود: در حال حاضر با توجه به استعدادها و شرایط داخلی کشور فرصتی پیش آمده تا توجه بیشتری به بخش معدنی این هلدینگ شود و انتظارات بالاتری را متصور سازد.
مدیرعامل شرکت معدنی دماوند گفت: با توجه به راهاندازی پروژههای فولادی بخش معدن نیز مورد توجه سهامدار نهادی خواهد بود.
خلیلی تاکید کرد: براساس مباحث راهبردی در بنیاد و هلدینگ سطح عملیات معدنی نیز میتواند توسعه پیدا کند و در یک برنامه بلند مدت محقق شود.
وی تصریح کرد: بر این اساس رشد اقتصاد درونی، بخش معدنی و توسعه سهم معدن در تولید ملی و خلق ارزش از معدن در دستور کار دولت نیز قرار دارد زیرا با وجود تحریمهای ظالمانه و به سبب بحران سراسری کرونا روابط خارجی به حداقل رسیده و مهمترین جایگزین برای جبران درآمدهای ارزی توجه به اقتصاد داخلی، منابع، استعداد سرزمینی و توجه به فرصتهای معدنی است. در کشور ما نیز علاوه بر کرونا، تحریم و نبود توان ارز آوری از محل نفت و گاز موجب توجه به صادرات غیر نفتی به ویژه معدن میشود، پس ارزش افزوده اقتصادی در بخش معدن طی دوره جاری و پیش رو چشمگیر ارزیابی میشود.
مدیرعامل شرکت معدنی دماوند در خصوص وضعیت افزایش سرمایه شرکت گفت: تغییر سرمایه شرکت از ۳۰.۰۰۰ میلیون به ۲۵۰.۰۰۰ میلیون ریال انجام شده است. افزایش سرمایه ۷۳۳ درصدی شرکت معدنی دماوند از محل مطالبات حاصل شده سهامداران و آورده نقدی و مرحله بعدی این افزایش سرمایه قرار بر پنجاه میلیارد تومان است.
خلیلی با بیان اینکه احتمال دارد مهلت افزایش سرمایه این شرکت تا یک ماه دیگر تمدید شود، توضیح داد: براساس مجوز سازمان بورس مرحله اول افزایش سرمایه در حال انجام است که تا پنجم مهرماه ۹۹ فرصت دارد.
وی در خصوص وضعیت صاحبان سهام در شرکت معدنی دماوند گفت: ۵۵ درصد سهام شرکت به هلدینگ کاوه و شرکتهای وابسته به بنیاد تعلق دارد.
مدیرعامل شرکت معدنی دماوند همچنین منبع اصلی درآمدزایی و عمده محصول شرکت را معدن سرب دانست و گفت: کنسانتره سرب در تولید و درآمد شرکت عدد بسیار با اهمیتی است.
خلیل در پایان با استناد به صورتهای مالی شرکت و فروش آن گفت: پوکه معدنی، سنگ تراورتن و بُـر در رتبههای بعد از کنسانتره سرب موجبات درآمدی را برای شرکت فراهم میسازد.