تاریخ: ۰۱ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۲۳:۱۱
بازدید: ۳۲۱
کد خبر: ۱۳۱۶۸۲
معاون وزیر صنعت:

«دامپتراک» جامعه معدنی را وارد مرحله جدیدی می کند

می متالز - معاون وزیر صنعت، معدن وتجارت گفت: ورود شبیه ساز رانندگی دامپتراک به معادن، جامعه معدنی را وارد مرحله جدیدی می کند و این موفقیتی برای جامعه معدنی کشور، دانشگاه‌های کشور بخش خصوصی انجام دهنده پروژه و همکاران ایمیدروست.
«دامپتراک» جامعه معدنی را وارد مرحله جدیدی می کند

به گزارش می متالز، خداداد غریب‌پور روز سه‌شنبه (یکم مهرماه) در آیین گشایش پروژه بومی‌سازی و ساخت شبیه ساز رانندگی دامپتراک” افزود: امروز با بومی سازی و ساخت شبیه ساز رانندگی دامپتراک، شاهد یک موفقیت علمی در بخش معدن و صنایع معدنی هستیم.

وی افزود: به دنبال صفر کردن حوادث ناشی از اقدامات غیر ایمن در معادن و صنایع معدنی با توسعه آموزش، مهارت و استفاده از روش های نوین آموزشی هستیم.

غریب‌پور با بیان اینکه ساخت شبیه ساز رانندگی دامپتراک، موضوع کوچکی به نظر می رسد، اما بخش قابل توجهی از حوادث معادن روباز مربوط به حوادث ترافیکی است.

وی تصریح کرد: ساخت و استفاده از این دستگاه در معادن، سبب کاهش هزینه های مربوط به تلفات انسانی در بخش مربوطه خواهیم شد و ضریب تکرار و شدت حوادث به حداقل می رسد.

رئیس هیات عامل ایمیدرو گفت: اجرای این پروژه، به عنوان افتخارات دانشگاه خواجه نصیر محسوب می شود و این دانشگاه در بخش های دیگر خودرو سواری و اتوبوس نیز اقدامی مشابه را اجرا کرده است. امروز با رییس دانشگاه خواجه نصیر توافق شد تا تفاهم نامه همکاری در زمینه های مهندسی مواد و مکانیک امضا کنیم.

غریب‌پور ادامه داد: امسال در فولاد قائنات ( خراسان جنوبی)، تجهیزات بسیار مهمی بومی سازی شده که اطلاع رسانی خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه توجه به سلامت کارکنان و منابع انسانی در اولویت برنامه های ایمیدرو قرار دارد،گفت: باوجود افزایش ۳۰ درصدی تولید بخش معدن و صنایع معدنی در سال ۹۸، حوادث معدنی رشد بسیار پایینی (کمتر از پنج درصد) داشت.

رئیس هیات عامل ایمیدرو تاکید کرد: ایمیدرو توجه و تمرکز خود را به حفظ منابع انسانی به عنوان با ارزش ترین منابع سازمانی معطوف کرده پس از آن حفظ ماشین آلات معدنی کشور توجه دارد.

به گفته غریب‌پور، اکنون در سیمان، مس، فولاد آلومینیوم و اغلب محصولات این حوزه مازاد تولید داریم و اقدام به صادرات می کنیم.

اجرای پروژه برای ارتقای بهره وری

رئیس هیات عامل ایمیدرو با بیان اینکه این سازمان به دنبال افزایش تولید نیست، بلکه درصدد کیفی سازی تولید است و در کنار تولید، ارتقای بهره وری در برنامه ایمیدرو قرار دارد و اکنون با دانشگاه امیرکبیر در زمینه بهره‌وری پروژه اجرا می کنیم.

غریب‌پور تاکید کرد: به دنبال نوآوری در بخش های اکتشاف، استخراج و فرآوری هستیم و تامین ماشین آلات معدنی از دیگر اولویت های ایمیدرو است و اکنون با شرکت هپکو و یک شرکت خودروساز برای ساخت دامپتراک ۳۵ و ۱۲۰ تنی مذاکره در حال انجام است که چنانچه به نتیجه برسد، نقش بسیار مهمی در تامین ماشین آلات معدنی خواهد داشت.

بنا به این گزارش، شبیه ساز رانندگی دامپتراک با مشارکت سه جانبه سه بخش دولتی، دانشگاهی و خصوصی انجام شد.

‌دو دستگاه شبیه ساز توسط دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با حمایت های مشترک ایمیدرو (با همکاری مجتمع سنگ آهن سنگان و پیمانکاران آن شامل کنسرسیوم اپال کانی و آسفالت طوس) و شرکت صنعتی معدنی گل گهر (و آرمان گهر سیرجان پیمانکار آن)، برای نخستین بار در کشور بومی سازی و ساخته شد.

عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت