به گزارش می متالز، شرکت کروز در حال حاضر طرحهای توسعه متنوعی را در دستور کار خود دارد. برخی از این پرژهها در سال 2018 و برخی دیگر در سالهای آینده به بهرهبرداری خواهند رسید. از روز 14 فوریه 2018 شرکت کبالت کروز پهنههای اکتشافی خود را در استان اونتاریو افزایش داد. این محدودههای جدید که به مجموعه اکتشافی این شرکت پیوسته است پهنه بسیار وسیعی را در کشور کانادا در اختیار این شرکت قرار میدهد و اکنون شرکت کروز یکی از بزرگترین صاحبان زمینهای اکتشافی در منطقه کبالت در استان اونتاریو است.
شرکت کروز امید دارد تا طرحهای اکتشافی خود را در آیداهو شتاب بیشتری ببخشد. روند صعودی رشد قیمتهای جهانی کبالت باعث شده است تا برخی شرکتهای بزرگ به فکر تأمین مستقیم کبالت مصرفی خود باشند. شرکت اپل یکی از این شرکتها بهشمار میرود. گزارشهای اخیر نشان میدهد که اپل (AAPL-NASDAQ) به دنبال تأمین منبع مستقیم کبالت برای تولید باتریهای مورد استفاده در محصولات خود است. محدودیتهای شدیدی که در تأمین کبالت از جمهوری دموکراتیک کنگو (DRC)، بهعنوان مهمترین تأمینکننده معدنی کبالت، بهوجود آمده است، باعث شده تا خریدارن بهدنبال روشهای سهلالوصولتری برای تأمین مواد اولیه کبالت خود باشند. هرچند این موضوع نیازمند زمانی طولانی برای بهرهبرداری از ذخایر جدید است اما شرکتها با پذیرش ریسکهای موجود درصدد تأمین نیازهای خود در بازههای بلندمدت هستند.
شرکت اکتشافاتی که در ونکوور کانادا قرار دارند نیز طی معاهدهای، تمام سهام شرکت USA Cobalt که دارای املاکی در آیداهو قرار دارد را به ارزش حدود 149.9 میلیون دلار خریداری کرده است. علاوه بر آن، شرکت Frist Cobalt در حال تلاش برای راهاندازی سریع معادن و فراوری محصولات معدنی در آمریکای شمالی است.
قیمت کبالت در 18 ماه گذشته در مواجه شدن با ترس ناشی از کمبود و کسری ناگهانی (ناشی از مسائل موجود در کشور جمهوری دموکراتیک کنگو) بیش از 3 برابر افزایش یافته است. نمودار 1 تغییرات قیمت کبالت را در یک ماه اخیر (ماه مارس 2018) نشان میدهد. چنان که پیداست قیمت این فلز به 95 هزار دلار برای هر تن نیز رسید. اکثر کبالت جهان بهعنوان یک محصول جانبی در کنار فلزات دیگر مانند نیکل و مس تولید میشود و همانطور که گفته شد اکثر کبالت جهان از جمهوری دموکراتیک کنگو تأمین میشود و هنوز هم کودکان کار در بعضی از معادن جمهوری دموکرات کنگو مورد استفاده قرار میگیرند که این مسأله تعیین چشماندازهای مناسب برای بازار جهانی کبالت را با مشکلاتی روبهرو میکند.
تولیدکنندگان خودروهای الکتریکی و گوشیهای هوشمند از فولکس واگن تا شرکت اپل در حال رقابت هستند تا قراردادهای کبالت را به نفع خود تمام کنند، اما گزینههای معامله محدود هستند. سازمان منابع طبیعی کانادا در سال 2017 اعلام کرد که 58 درصد از میزان کل کبالت عرضه شده در جهان (یعنی 110 هزارتن) از تولیدات معدنی جمهوری دموکراتیک کنگو بهدست آمده است. روسیه، استرالیا و کانادا بهترتیب بهمیزان 5.1، 4.6 و 3.9 درصد کاهش در میزان تولیدات نسبت به سال قبل از آن داشتهاند.
شرکت First Cobalt یکی از شرکتهایی است که تلاش میکند ماده اولیه کبالت خود را از معادن دنیا با هزینههایی کمتر تهیه کند. این تلاشها منجر شده است تا این شرکت به بازسازی و بهرهبرداری دوباره از برخی معادن موجود در شهر «کبالت» واقع در استان اونتاریوی کانادا روی آورد.