به گزارش می متالز، غلامرضا بابایی تعداد پروانه اکتشاف صادره در 6 ماهه سال گذشته را 36 فقره عنوان کرد و اظهار داشت: تعداد هشت فقره پروانه اکتشافات نیز امسال صادر شده که نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
وی افزود: همچنین تعداد 19 فقره گواهی کشف در استان صادر شده که این تعداد به مشابه سال گذشته که 13 فقره بود، افزایش داشته است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی ظرفیت استخراج پروانههای بهرهبرداری معادن استان در سال جاری را 540 هزار تن عنوان کرد و اظهار داشت: همچنین ذخیره قطعی پروانههای بهرهبرداری معادن استان در 6 ماهه نخست امسال نیز 12 هزار 857 تن بوده است.
وی تصریح کرد: امسال 218 میلیون و 773 هزار از سوی بخش خصوصی در معادن استان سرمایهگذاری شد که برای 161 نفر فرصت اشتغال مستقیم به همراه داشت.
بابایی به عمده کشورهایی مبدا که از آنها واردات به کشور صورت گرفته اشاره کرد و گفت: ترکیه، چین، اکوادور، عراق، آلمان، ایتالیا، ایالت متحده عربی، بلغارستان، لهستان و فدراسیون روسیه عمده کشورهای مبدا وارداتی بودهاند.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان غربی تصریح کرد: همچنین رومانی، هند، فرانسه و آذربایجان، دانمارک، جمهوری کره، مراکش، ویتنام و هلند از دیگر کشورهایی بودند که در 6 ماهه نخست امسال از آنها واردات کالا به کشور صورت گرفته است.
بابایی با بیان اینکه در تکاب با توجه به وجود معادن بزرگ طلا و واحدهای استحصال و فرآوری آن، زمینه مساعدی برای ایجاد واحدهای صنفی پایین دستی طلا و نقره از جمله زیور آلات مهیا است گفت: یک واحد صنفی تولیدی انواع زیورآلات از طلا با حجم سرمایهگذاری بیش از 40 میلیارد ریال و ایجاد اشتغال مستقیم برای هفت نفر به صورت مستقیم در تکاب فعال بوده و زمینه را برای خود اشتغالی جوانان فراهم کرده است.
وی تصریح کرد: تکاب دارای 63 معدن دارای پروانه بهرهبرداری معتبر با ذخیره قطعی 49 میلیون و 235 هزار تن انواع مواد معدنی است که زمینه اشتغال مستقیم را برای تعداد قابل ملاحظهای از افراد بومی منطقه را فراهم کرده است.