تاریخ: ۱۹ مهر ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۹:۵۴
بازدید: ۱۴۵
کد خبر: ۱۳۵۳۱۷
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران خبر داد:

برخورد قانونی با حدود 2000 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی/ انجام بیش از 979 هزار مورد بازرسی بهداشتی از اصناف در نیمه نخست 99

می متالز - معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران با بیان اینکه محوریت بازرسی‌های سلامت محور و ضمانت اجرایی اعمال محدودیت‌ها بر عهده وزارت بهداشت است و اتاق اصناف ایران در اجرای گشت‌های بازرسی با آن‌ها همکاری می‌کنند، اعلام کرد: در نیمه اول امسال ۹۷۹ هزار و ۳۰۲ بازرسی در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی این معاونت انجام و ۱۸۶۱ واحد به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی پلمپ شده است.
برخورد قانونی با حدود 2000 واحد صنفی به دلیل عدم رعایت پروتکل‌های بهداشتی/ انجام بیش از 979 هزار مورد بازرسی بهداشتی از اصناف در نیمه نخست 99

به گزارش می متالز، بهنام نیک منش گفت: محوریت بازرسی‌های سلامت محور وزارت بهداشت است و دست اندرکاران بازرسی اتاق اصناف هم با همکاری سازمان‌های صنعت، معدن و تجارت، وزارت بهداشت، پلیس اقتصادی و اماکن نیروی انتظامی در این طرح نظارتی حضور دارند.

وی با بیان اینکه اتاق اصناف ایران در اجرای گشت‌های بازرسی با آن‌ها همکاری می‌کنند، تصریح کرد: بازرسان اتاق اصناف به همراه بازرسان وزارت صمت بر اجرای پروتکل‌های بهداشتی نظارت می‌کنند و در صورت اجرایی شدن آن با متخلفان برخورد می‌کنند.

نیک‌منش همچنین گفت: معاونت بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران در یک هفته اخیر بر رعایت نشدن تعطیلات یا شکایتی مبنی بر اینکه چرا واحد صنفی پرخطری فعالیت می‌کرده دریافت نکرده‌ است.

معاون بازرسی و نظارت اتاق اصناف ایران تصریح کرد: واحدهای صنفی که وزارت بهداشت اعلام کرده که باید تعطیل باشند در این مدت همکاری لازم را داشته اند، برای مثال تالارهای پذیرایی ماه‌هاست که تعطیل هستند و کسی در این زمینه نافرمانی نکرده است. با این وجود اگر مواردی باشد که این مصوبات را رعایت نکنند حتما با آن‌ها برخورد می‌شود.

وی در پایان تاکید کرد: به محض مشاهده رعایت نشدن پروتکل‌های بهداشتی یا اجرا نشدن محدودیت‌های اعمال شده، واحدهای صنفی حتما پلمب می‌شوند.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد