به گزارش می متالز، لطفالله سیاهکلیدر، با بیان اینکه جهش تولید در سایه نقشآفرینی مثبت و همگرایانه تمامی ارکان و اجزای زنجیره تولید محقق میشود اظهار داشت: کشوری میتواند ادعای تولید اقتصادی داشته باشد که همه آحاد جامعه آن اعم از کارمند، کارگر، مدیر و همچنین نهادهای پولی آن از جمله بانک و بورس عناصر مفیدی در چرخه تولید باشند یعنی بنده به عنوان نماینده مردم باید بدانم که کجای تولید را تقویت میکنم و کجای زنجیره تولید قرار دارم؟
سیاهکلی با تاکید بر اینکه همه باید تولیدکننده باشیم افزود: از آنجایی که در بازار تولید نظام عرضه و تقاضا حرف نخست را میزند، بنابر این از طریق تولید به یک نظام اقتصادی اسلامی و درست میرسیم.
وی ادامه داد: وقتی نقدینگی و سرمایه سرگردان ما به حوزه تولید برود، تورمزا نخواهد بود و از سویی با ایجاد رونق تولید و اشتغالزایی جلوی ایجاد و افزایش تورم را خواهد گرفت بنابراین سوق دادن پول مردم به حوزه تولید از هرز رفتن آن و ایجاد تورم جلوگیری میکند.
رئیس مجمع نمایندگان استان قزوین در مجلس با بیان اینکه 2 حوزه پولی بزرگ در کشور داریم که یکی بانک و دیگری بورس است، عنوان کرد: مردم برای چه باید پول خود را در بانک بگذارند؟ وقتی پول خود را در بانک میگذارند، تقاضای سود دارند بنابراین بانک پول مردم را برمیدارد و این پول را به حوزههای سرمایهگذاری میبرد.
سیاهکلی اضافه کرد: جالب این است که امروز میبینیم بانکهای ما میآیند در حوزههای تولید سرمایهگذاری کرده و شریک میشوند در حالی که اصلاً تخصص این کار را ندارد و حق ندارد وارد این وادی شود. مگر بانک تخصص کار کشاورزی، راهسازی و سدسازی دارد که میآید در پروژههای اینچنینی شریک میشود.
وی ادامه داد: بنابراین باید به مردم عادت دهیم که اگر میخواهند از پولشان درآمد داشته باشند، باید بگذارند که پولشان به حوزه تولید برود و تنها مسیر برای این کار بازار سرمایه است. اگر پول و نقدینگی مردم را به سمت بازار سرمایه هدایت کنیم آنجا است که پول و سرمایه سرگردان مردم به تولید تبدیل میشود.