تاریخ: ۲۶ بهمن ۱۳۹۹ ، ساعت ۱۳:۲۴
بازدید: ۱۴۷
کد خبر: ۱۶۰۶۶۱
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

کنسانتره سنگ آهن تولیدی در ۱۰ ماه بیش از ۴۱.۶ میلیون تن بود

می متالز - تولید کنسانتره سنگ آهن توسط شرکت های بزرگ بخش معدن و صنایع معدنی و تابعه سازمان ایمیدرو در ۱۰ ماهه امسال به رقم ۴۱ میلیون و ۶۴۵ هزار و ۸۰ تن رسید که در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۶ درصدی دارد.
کنسانتره سنگ آهن تولیدی در ۱۰ ماه بیش از ۴۱.۶ میلیون تن بود

به گزارش می متالز، برمبنای آمار سنگ آهن جلال آباد، گهرزمین، اپال پارسیان سنگان، صنعتی و معدنی توسعه فراگیر، میدکو، معدنی و صنعتی گل گهر، صنایع معدنی فولاد سنگان، سنگ آهن چادرملو، سنگ آهن مرکزی و صبانور حاکی است، ۱۰ ماهه امسال بیشترین تولید کنسانتره سنگ آهن مربوط به معدنی و صنعتی گل گهر با ۱۳ میلیون و ۸۷۴ هزار و ۶۵۷ تن ثبت شد.

همچنین صبانور در این دوره زمانی مورد بررسی با ۳۳ درصد رشد عملکرد نسبت به ۱۰ ماهه ۹۸ بیشترین بازدهی را داشت و سنگ آهن جلال آباد افت ۲۰ درصدی در این مدت به ثبت رساند.

 

رشد پنج درصدی عملکرد دی ماه

بنابرآمار مورد بررسی تولید کنسانتره سنگ آهن از سوی واحدهای یاد شده در دی ماه به رقم چهار میلیون و ۹۸ هزار و ۹۴۲ تن رسید که در مقایسه با ماه مشابه سال گذشته افزایش پنج درصدی را نشان می دهد.

معدنی و صنعتی گل گهر در دیماه با رقم یک میلیون و ۳۴۷ هزار و ۱۱۶ تن تولید کنسانتره سنگ آهن بالاترین میزان تولید در بین واحدهای مورد بررسی را داشت و بیشترین رشد را در این ماه به نام میدکو با ۳۳ درصد ثبت کردند و سنگ آهن جلال آباد هم با افت ۴۷ درصدی در این ماه روبرو شد.

 

تولید ۳۸.۵ میلیون تن گندله

تولید گندله سنگ آهن توسط واحدهای مربوطه در ۱۰ ماهه امسال به رقم ۳۸ میلیون و ۵۱۴ هزار و ۶۱۱ تن رسید که نسبت به ۱۰ ماهه پارسال افزایش بازدهی ۱۲ درصدی را نشان می دهد.

ضمن اینکه تولید گندله با رشد ۲۵ درصدی در دیماه ۹۹ در مقایسه با ماه مشابه پارسال بالغ بر سه میلیون و ۹۵۶ هزار و ۳۴۷ تن شد.

تولیدکنندگان بزرگ سنگ آهن کشور از ابتدای فروردین تا پایان آبان، به میزان ۳۳ میلیون و ۱۶۸ هزار و ۷۵۷ تن کنسانتره سنگ آهن تولید داشتند و نسبت به مدت مشابه سال گذشته که ۳۱ میلیون و ۵۵۳ هزار و ۱۰۵ تن بود، افزایش پنج درصدی را نشان می دهد.

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد