به گزارش میمتالز، سید حسین حسینی افزود: پارسال با توجه به مجوزهای صادر شده پیشبینی سرمایهگذاری در استان بوشهر ۲۸ هزار و ۵۱۰ میلیارد ریال بود که نسبت به سال ماقبل ۱۶۵ درصد رشد و پیش بینی اشتغال نیز ۶ هزار و ۴۸۱ نفر است که نسبت به سال ۹۸ افزایش ۹۰ درصدی داشته است.
وی بیان کرد: همچنین در سال ۹۹ شمار پروانههای بهرهبرداری نیز ۵۴ فقره بود که نسبت به سال ۹۸ از افزایش ۳۸درصدی برخوردار است.
حسینی ادامه داد: علاوه براین در سال گذشته ۲۷ واحد صنعتی راکد با ۱۷۸ فرصت شغلی در داخل و خارج از شهرکهای صنعتی استان بوشهر با همکاری شبکه بانکی، سازمان امور مالیاتی، تامین اجتماعی و دستگاههای خدمات رسان احیا شدند.
وی افزود: موانع تولید سازمان صنعت، معدن و تجارت نیست و عمده مشکلات صنعتگران مربوط به حوزههای بانک، مالیات، تامین اجتماعی یا زیرساختهای آب، برق و گاز است.
حسینی عنوان کرد: میزان تامین مالی نظام بانکی برای واحدهای صنعتی کوچک، متوسط و بزرگ یکسان است که با هدف اعمال ابزار تشویقی باید ساز و کار مناسب آن لحاظ شود.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر ادامه داد: در حوزه تولید برخی مشکلات نیز مربوط به قوانین و مقررات است، زیرا در برخی از آنها قوانین در تعارض با یکدیگر هستند.
حسینی اظهار داشت: حمایت از تولید باید فراگیر باشد و سه مجموعه دولت، مجلس شورای اسلامی و قوه قضائیه باید برای مانع زدایی و پشتیبانی از تولید ساز و کارهای مورد نیاز را اعمال کنند.
وی در ارتباط با راههای مقابله با قاچاق کالا نیز اظهار داشت: یک بخش از حمایتها از تولید مبارزه با قاچاق کالا است که در این حوزه قانون یک سری تکالیف برای دستگاههای ذیربط مشخص کردهاست.
حسینی افزود: یکی از این قوانین تعریف سامانه جامع انبارها است تا کالاهای وارداتی و خروجی از انبارها باید ثبت و ضبط شود.
منبع: شبکه اطلاع رسانی تولید و تجارت (شاتا)