به گزارش میمتالز، ایرج موفق روز سه شنبه افزود: در این مدت برای ۳۸۵ معدن استان پروانه بهره برداری جدید صادر شد که پروانه ۲۶۱ معدن هم تمدید شده است.
وی ادامه داد: تعداد ۸۵۴ معدن دارای پروانه بهره برداری در استان وجود دارد که ۶۴۶ معدن فعال است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت اصفهان اظهارداشت: ۹ هزار و ۱۱۰ نفر در حوزه بهره برداری از معادن و کانسارهای معدنی اصفهان به صورت مستقیم و غیر مستقیم اشتغال یافته اند.
به گفته وی طی هشت سال گذشته ۳۳۲ فقره پروانه اکتشاف، ۲۳۱ فقره گواهی کشف و ۳۸۵ فقره پروانه بهرهبرداری در بخش معدن استان اصفهان صادر شد.
وی اضافه کرد: هزینه عملیاتی و سرمایهگذاری پروانههای صادرشده در بخش اکتشاف و گواهی کشف ۳۰۳ میلیارد و ۳۵۶ میلیون ریال محاسبه شد.
موفق گفت: میزان ذخایر معدنی شناسایی شده در استان اصفهان بیش از ۲ میلیارد و ۸۹۲ میلیون تن است و هم اکنون ظرفیت لازم برای برداشت سالانه حدود ۵۰ میلیون تن از معادن استان ایجاد شده است.
وی خاطرنشان کرد: استان اصفهان از حیث تعداد معادن فعال رتبه اول، تعداد کل معادن دارای مجوز پروانه بهره برداری رتبه دوم و از نظر میزان ذخیره قطعی رتبه سوم و میزان استخراج اسمی رتبه پنجم را در کشور دارد.
اصفهان با بیش از پنج میلیون نفر جمعیت بیش از ۹ هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ با سرمایه ۲۲۱ هزار میلیارد ریال و اشتغال ۲۶۳ هزار نفر و حدود ۱۸۰ هزار واحد صنفی، صنعتیترین استان کشور بشمار میآید.
این استان یکی از قطبهای معدنی و صنایع وابسته به آن در کشور به شمار میآید و ۸۲۸ معدن با اشتغال ۹ هزار نفر و سرمایه گذاری ثابت ۶۸۹ میلیارد تومان دارد.
سهم اصفهان در صنعت کشور ۱۱ درصد، سرمایهگذاری ۱۰ درصد و اشتغال صنعتی ۸ درصد و رتبه این منطقه در طرحهای نیمه تمام صنعتی و تعداد معادن کشور اول و از نظر ذخایر معدنی دوم است.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) اصفهان