به گزارش می متالز، محمدرضا دهشیری افزود: یکی از مهمترین فعالیتها در این کارگاهها تبدیل مواد سرد به مس بلیستر است که در واقع این نوع مس یکی از مواد اولیه مورد نیاز کارخانه ذوب به شمار میرود.
وی ادامه داد: با همت پرسنل واحد کنترل کیفی، با اینکه پیشبینی کرده بودیم در طول سال 13 هزار تن بلیستر از مواد سرد تولید شود اما فقط در6 ماهه اول امسال از 10هزار و 600 تن مس بلیستر تولید شد که جلوتر از برنامه قرار داریم .
دهشیری بیان کرد: با تبدیل مواد سرد به مس بلیستر دیگر چالشی به نام مس قراضه و نیاز به منابع بیرونی برای تامین آن نداریم.
وی تصریح کرد: در این کارگاهها که در شهرهای رفسنجان، سیرجان، شهربابک و کرمان ایجاد شده اند 700 نفر مشغول به کارند.
مدیر کنترل فرایند و برنامهریزی تولید مجتمع مس سرچشمه افزود: یک کارگاه در سیرجان، سه کارگاه در شهربابک، 9 کارگاه در رفسنجان و 2 کارگاه در کرمان در رابطه با تبدیل مواد سرد به بلیستر فعالیت میکنند.
دهشیری تصریح کرد: با راه اندازی این کارگاهها، ارزش افزوده مضاعفی برای شرکت مس ایجاد شده و با حذف خرید قراضه مس از نظر اقتصادی به نفع شرکت مس است.
وی خاطرنشان کرد: در نظر داریم 10 کارگاه دیگر را به این مجموعه اضافه کنیم که از این تعداد چهار کارگاه در حال راهاندازی است که به زودی مورد بهرهبرداری قرار میگیرند و 6 کارگاه دیگر نیز تا پایان امسال به آنها اضافه خواهد شد.
در مجتمع مس سرچشمه بیش از 15 هزار نفر مشغول به کارند، یکی از معادن بزرگ روباز مس در خاورمیانه به شمار میرود و در 60 کیلومتری شهر رفسنجان قرار دارد.