به گزارش میمتالز، نشست خبری معرفی تجلی توسعه معادن و فلزات صبح امروز در سالن مروارید نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.
امیر حسین نادری، مدیرعامل شرکت سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات در این نشست خبری گفت: یکی از آرزوهای ما در بازار سرمایه این است که نقدینگی را به پروژهها برسانیم.
وی با بیان اینکه چادرملو شریک استراتژیک ماست، گفت: پی بای صنایع معدنی نزدیک به ۲ است. در حال حاضر امکان صادرات سهل و آسان معدن و صنایع معدنی وجود دارد چرا که کاهش ارزش ریال در مقابل دلار باعث شده مزیت صادراتی بسیاری برای صنایع ایجاد شود. در حال حاضر قیمت کامودیتیها از جمله مس و آهن در حداکثر است.
نادری افزود: درآمد شرکتهای معدنی رشد بسیاری داشته که نمونه آن را در هیچ دورهای نداشتیم. این درآمد باید با هوشمندی به سمت صادرات حرکت کند. خوشنامترین سهامهای بازار سرمایه مربوط به معدن و صنایع معدنی است.
وی با بیان اینکه تجلی دریچهای برای تامین مالی به بازار سرمایه است، گفت: پول و سرمایه مردم باید در پروژههایی برده شود که بازده مناسب داشته و بالاتر از تورم باشد. مجموعه مدیریت گل گهر و چادر ملو به مجموعه تجلی معادن و فلزات اعتماد کردند و آینده روشنی برای سهام تجلی در فرابورس وجود دارد.
نادری گفت: ابرپروژه انتقال آب با حضور چادرملو انجام و پشتیبان خاصی از سوی وزارتخانهها انجام شد تا ۲۰ میلیون متر مکعب به فلات مرکزی منتقل شود و مشکل صنایع در این بخش از کشور حل گردد.
مرتضی علی اکبری، مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات در نشست خبری تجلی گفت: عرضه تجلی در فرابورس دارای سه وجه عرضه اولیه، افزایش سرمایه و سلب حق تقدم است.
مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات گفت: تجلی اولین شرکت پروژهمحور بازار سرمایه است، بیش از ۹ میلیارد سهم تجلی (۱۵ درصد از سهام این شرکت) ۲ آذر امسال در فرابورس عرضه میشود.
علی اکبری گفت: در نهایت هدف تجلی از این پذیرهنویسی آن است که مردم را به طور مستقیم در تولید مشارکت دهیم تا بتوانند در طرحهای مقرون به صرفه با ریسک کم وارد شوند.
وی بیان کرد: این پروژهها در حدود ۶۲۰۰ میلیارد تومان نقدینگی نیاز داشت که ۱۷ درصد متعلق به چادرملو، ۱۷ درصد متعلق به گل گهر و ۵۱ درصد نیز متعلق به معادن و فلزات است.
مدیرعامل شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات بیان کرد: تجلی در حال حاضر ۵ پروژه در قالب سه شرکت در دست اجرا دارد که در زنجیره ارزش فولاد از معدن تا محصول نهایی را شامل میشود.
وی در ارتباط با دیگر طرحهای تجلی بیان کرد: ۴۸ درصد سهام شرکت فولاد سرمد ابرکوه متعلق به تجلی است. فولاد شرق خراسان نیز با ۲.۵ میلیون تن کنسانتره در حال اجراست که سرمایه آن قابل افزایش تا ۵ میلیون تن است. پروژه فولاد غرب ایرانیان با ظرفیت تولید یک میلیون تن گندله تولید از پروژههای مهمی است که تجلی سهامدار آن است مواد اولیه این شرکت را فولاد صبانور تامین میکند.
ناصر تقی زاده، مدیرعامل چادرملو در نشست خبری تجلی بیان کرد: بیش از ۷۰ هزار میلیارد تومان پروژه در چادرملو آغاز شده و مشارکت سیستمهای مختلف از جمله تجلی را در آن خواهیم داشت.
وی افزود: کشور با خشکسالی مواجه است و یکی از دغدغههای اصلی مقامات عالی کشور تامین آب است. تونلها و جادههایی که کشیده شده امکان انتقال آب به فلات مرکزی را فراهم کرده، همچنین ۱۵ متر مکعب آب از خلیج فارس به فلات مرکزی و خراسان جنوبی به زودی شروع خواهد شد.
منبع: صدای بورس