به گزارش میمتالز، وی در نشست خبری پذیرهنویسی سهام شرکت تجلی در فرابورس که با حضور مدیر عامل "تجلی" و همچنین مدیر عامل شرکت چادرملو برگزار شد، ادامه داد: مجموعه تجلی دریچه به بازاری است که تاکنون نبوده است. با استفاده از ابزارهای بازار سرمایه میتوان تامین مالی تولید و توسعه را انجام داد و هدف شرکت تجلی توسعه معادن و فلزات همین است. در عین، مردم نیز در پروژههای پربازده شریک میشوند.
مدیر عامل «ومعادن» اظهار کرد: خوشبختانه موانع برطرف شد و به نظر میرسد با این کار شرکتهای پروژه محور دیگری وارد بورس شوند و از منابع بازار سرمایه استفاده شود.
نادری گفت: سالها پیش عمده تامین نقدینگی به بازار پول محدود بود، اما امروز بازار سرمایه محلی برای تامین مالی است؛ آن هم به واسطه ابزارهایی همچون اوراق صکوک.
وی افزود: این شرکت فرصت مناسبی است تا بتوانیم از پتانسیل کشور بهرهبرداری کنیم؛ در واقع با توجه به سرمایه مردم پروژههایی تعریف و تولید شغل و ثروت ملی میکند.
در ادامه مرتضی علی اکبری مدیرعامل شرکت تجلی گفت: شرکت تجلی ۵ پروژه بزرگ زنجیره فولاد را در قالب سه شرکت فولاد سرمد ابرکوه، فولاد شرق خراسان و فولاد غرب ایرانیان در دست احداث دارد و از افزایش سرمایه برای تامین منابع این پروژههای بزرگ استفاده میکند.
وی ادامه داد: درصد پیشرفت فیزیکی این پروژهها باعث افزایش قیمت سهام تجلی در تابلوی فرابورس خواهد شد و این شرکت بهترین پروژهها را از کنسانترهسازی تا گندلهسازی، تولید آهن اسفنجی و تولید محصولات فولادی در تملک خود دارد.
علیاکبری گفت: «تجلی» از سویی عرضه اولیه و از سویی دیگر افزایش سرمایه و سلب حق تقدم را دارا است.
وی افزود: سرمایهگذاران به دنبال آن بودند که پروژههایی در «تجلی» معرفی شود که هم توجیه اقتصادی داشته و هم بتواند در عرضه اولیه برای خرید سهام جذاب باشد.
به گفته علیاکبری، زنجیره فولاد از معدن تا فولاد در «تجلی» وجود دارد این شرکت با حضور سهامدارانی همچون ومعادن، چادرملو و گل گهر شکل گرفته است.
وی گفت: سهام تجلی خواهان زیاد دارد و با قیمت ۱۰۰ تومان به ازای هر سهم عرضه میشود. در بدترین شرایط بازار بورس هم قیمت سهام تجلی پایینتر از ۱۰۰ تومان نخواهد آمد و پایینتر از این قیمت، سهامداران عمده سهام را خریداری خواهند کرد. ضمن اینکه یک سال پیشرفت پروژههای تجلی در ارزشگذاری سهام این شرکت لحاظ نشده و سهام تجلی کاملا ارزنده است.
ناصر تقیزاده مدیرعامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: متاسفانه کشور با خشکسالی روبرو است و با اهتمام دولت و شرکتها، امیدوارم پروژههای انتقال آب از خلیج فارس به فلات مرکزی و خراسان تداوم یابد و خطوط جدید هم به زودی اجرایی شود.
تقی زاده افزود: چادرملو به زودی خبرهای خوبی در حوزه تولید ممبران آبشیرینکن در کشور اعلام میکند و کشور در این زمینه به خودکفایی میرسد. با تولید ممبران در داخل کشور، هزینه تمام شده شیرینسازی آب دریا پایین میآید که خبر بسیار خوشحال کنندهای برای صنایع و اقتصاد کشور است.
تقیزاده بیان کرد: امروز برای ساخت ممبران با همراهی شرکتهای روسی و چینی وارد مذاکره شده و با ساخت این قطعه میتوان هزینه انتقال آب را اقتصادی کرد. طی یک سال و نیم آینده این تکنولوژی وارد ایران شده از واردات آن بینیاز میشویم.
مدیرعامل شرکت چادرملو بیان کرد: چادرملو حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری جدید تعریف و عمده پیمانکاران آن مشخص و مابقی تا پایان سال مشخص میشود.
وی درباره انتقال آب نیز گفت: ما امروز در یزد برای تولید از آب خلیج فارس استفاده میکنیم و از چاهها تنها در مواقع ضروری استفاده میشود.
مدیرعامل چادرملو بیان کرد: به دنبال حضور در بخش فولادهای آلیاژی بوده و در آینده نزدیک به سمت بخشهایی خواهیم رفت که ارزش افزوده بیشتری دارد، زیرا ما یک بنگاه اقتصادی هستیم و در پروژههایی که سودده باشد، سرمایهگذاری خواهیم کرد. مدیرعامل چادرملو گفت: امیدواریم طرح انتقال آب تا چهارسال آینده به نتیجه برسد.
منبع: ایمیدرو