به گزارش میمتالز، محسن دارابی، امروز (۹ آذر) در نشست معرفی فرصتهای سرمایهگذاری کرمانشاه به سرمایهگذاران چینی، با بیان اینکه استان کرمانشاه دارای پنج پهنه معدنی به وسعت ۱۶ هزار کیلومتر مربع است، افزود: اکنون تمام این پهنهها آزاد است و هیچ پهنه فریز شدهای در استان نداریم.
به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در هریک از این پهنهها محدودههای امیدبخشی وجود دارد که امکان سرمایهگذاری در آنها قابل توجه است.
وی ادامه داد: در شرق استان محدوده هرسین را داریم که دارای پتانسیل معدنی سنگ تزئینی و منگنز است.
دارابی ظرفیت پهنه سنقر را نیز در سنگ آهن شامل مگنتیت و هماتیت اعلام کرد و یادآور شد: در پهنه میانی هم معادن رسوبی و سیلیس را داریم.
به گفته رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه ظرفیت اصلی پهنه اسلام آبادغرب نیز دولومیت است.
دارابی خاطرنشان کرد: در پهنه گیلانغرب نیز ذخایر عظیم قیرطبیعی را داریم، بگونهای که ۷۰ درصد ذخایر قیر ایران در این منطقه است و پس از آن نیز ذخایری در حوزه گچ و آهک در این منطقه داریم.
وی از این ظرفیتها به عنوان فرصتی بکر برای حضور سرمایهگذاران خارجی یاد کرد و به سرمایهگذاران خارجی قول داد مجوزهای مورد نیاز آنها در کوتاهترین زمان ممکن صادر شود و تا حد امکان امتیازات و معافیتهایی برای آنها گرفته شود.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه نیز در این نشست از سرمایهگذاران خارجی که در سراسر ایران حضور دارند درخواست کرد از فرصتهای سرمایهگذاری کرمانشاه غافل نشوند.
امیرحمزه حیدریان از کرمانشاه به عنوان استانی خاص و بکر برای سرمایهگذاری در زمینههای مختلف یاد کرد و ادامه داد: حوزه تجارت، صنعت، کشاورزی، گردشگری و ... در کرمانشاه سرشار از پتانسیل برای جذب سرمایهگذاران است.
وی با بیان اینکه آغوش کرمانشاه به روی سرمایهگذاران خارجی باز است، عنوان کرد: تجربه موفق سرمایهگذاری فروآلیاژ نشان داده متولیان استان حامی سرمایهگذاران خارجی هستند و هر زیرساختی که مورد نیاز آنها باشد، فراهم خواهند کرد.
مدیرکل اقتصاد و دارایی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه اکنون شاهد حضور سرمایهگذاران خارجی در استانهای مختلف کشور از جمله زنجان، کرمان و خراسان هستیم، از آنها دعوت کرد از فرصتهای سرمایهگذاری کرمانشاه نیز غافل نشوند.
منبع: ایسنا