به گزارش میمتالز، بزرگترین تولیدکننده جهان یعنی چین، ۷۱٫۶ میلیون تن فولاد خام در ماه اکتبر تولید کرد که ۲۲ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل کاهش داشت و ۲٫۹ درصد نسبت به ماه سپتامبر امسال کاهش یافت و به کمترین میزان ماهانه از فوریه ۲۰۱۹ رسید.
اکتبر همچنین اولین ماه از مارس ۲۰۱۸ بود که چین کمتر از ۵۰ درصد از کل فولاد خام جهان را با ۴۹٫۱۴ درصد از سهم کل تولید کرد.
چین بازیگر اصلی بازار جهانی است و کاهش تولید آن تأثیر کلی بر تولید جهانی داشته است.
دومین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان، هند، تولید خود را در ماه اکتبر ۲٫۴ درصد نسبت به سال قبل و ۲٫۶ درصد نسبت به ماه قبل امسال افزایش داد و به ۹٫۸ میلیون تن رساند.
تولید ژاپن ۱۴ درصد نسبت به ماه مشابه سال قبل و ۱ درصد نسبت به سپتامبر امسال افزایش یافت و به ۸٫۲ میلیون تن رسید، در حالی که تولید ایالات متحده نیز ۲۱ درصد نسبت به اکتبر سال قبل و ۲٫۸ درصد نسبت به سپتامبر بیشتر شد و به ۷٫۵ میلیون تن رسید.
تخمین زده میشود که روسیه ۶٫۱ میلیون تن فولاد در اکتبر تولید کرده باشد که ۰٫۵ درصد نسبت به سال قبل و ۳٫۴ درصد نسبت به سپتامبر امسال رشد داشته است، در حالی که تولید کره جنوبی با ۱ درصد کاهش به ۵٫۸ میلیون تن رسیده است.
تولید فولاد خام در کل اروپا، از جمله بریتانیا، ۶٫۸ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت و به ۱۷٫۸ میلیون تن رسید که همچنین ۵٫۲ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت.
آلمان، بزرگترین تولیدکننده فولاد اروپا، ۳٫۶۵ میلیون تن تولید کرد که ۷ درصد سالانه و ۹٫۴ درصد ماهانه افزایش داشت.
بازار اروپا با مازاد فولاد دست و پنجه نرم میکند، زیرا تولیدکنندگان خودرو به دلیل کاهش تقاضا به دلیل کمبود مداوم نیمههادیها و تراشه، از خرید فولاد خود خودداری میکنند که منجر به کاهش تولید خودرو شده است.
منابع نگرانی خود را در مورد افزایش تولید در بحبوحه بحران تقاضای خودرو ابراز کردهاند. در پاسخ به این موضوع، شنیده شد که برخی از تولیدکنندگان به طور موقت خطوط گالوانیزه خود را تا زمانی که شفافیت بیشتری در مورد تقاضای واقعی اروپا برای فولاد مشخص شود، به حالت تعلیق درآورند.
در همین حال، ترکیه ۳٫۵ میلیون تن فولاد تولید کرد که ۸ درصد نسبت به سال گذشته و ۴٫۹ درصد بیشتر از حجم ماه سپتامبر است.
تولید تخمینی برزیل در اکتبر امسال نسبت به اکتبر سال قبل ۱۰ درصد افزایش یافت و به ۳٫۱۵ میلیون تن رسید که نسبت به ماه قبل ۳٫۲ درصد کاهش داشت، در حالی که تولید تخمینی ایران با کاهش ۱۵ درصدی نسبت به اکتبر سال قبل به ۲٫۲ میلیون تن رسید، هرچند ماهانه ۷۵ درصد افزایش یافت. ایران در ماه سپتامبر ۱٫۳ میلیون تن فولاد تولید کرده بود.
ایران بر اساس آخرین گزارش منتشر شده توسط انجمن جهانی فولاد (WSA) جایگاه خود را به عنوان دهمین تولیدکننده بزرگ فولاد جهان طی ژانویه تا اکتبر ۲۰۲۱ حفظ کرده است.
تولید فولاد خام ایران در بازه زمانی مذکور به ۲۲٫۴ میلیون تن رسید که نسبت به سال قبل ۵٫۷ درصد کاهش داشت.
آهن تولیدشده در کورههای بلند در سراسر جهان در ماه اکتبر به ۱۰۰٫۹ میلیون تن رسید که تقریباً ۱۲ درصد نسبت به سال قبل و ۱٫۴ درصد کمتر از ماه قبل است.
تولید آهن با شیوه احیای مستقیم ۹٫۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش یافت و به ۹٫۱ میلیون تن در اکتبر رسید.
دادههای منتشر شده شامل ۶۴ کشوری است که به worldsteel گزارش میدهند و حدود ۹۸ درصد از تولید فولاد خام جهان را تشکیل میدهند.
منبع: فولادبان