به گزارش میمتالز، «محمدحسن آصفری» روز شنبه در جریان بازدید اعضای فراکسیون کارگری مجلس به استان مرکزی و در بازدید از شرکت هپکو در جمع خبرنگاران، افزود: توانمندی کشور در حوزه تولید واگن و ماشین آلات معدنی و راهسازی زبانزد است و اراک با بهره مندی از صنایع قدرتمند با دانش فنی کیفی میتواند در راستای تامین نیاز کشور حرفهای زیادی داشته باشد اما، واردات ماشین آلات دست دوم موجب شده معضلات جدی برای این واحدها ایجاد شود.
وی بیان کرد: حمایت از تولید داخل یکی از راهبردهای کلان اقتصادی است و مجلس شورای اسلامی نیز در این راستا ممانعت از واردات واگن و ماشین آلات راهسازی را ممنوع کرده و انتظار است که دولت در اجرای این مصوبه با قاطعیت عمل کندو جلوی هرگونه واردات این محصولات را بگیرد.
نماینده مردم اراک در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در صورت اجرای ناقص این مصوبه از سوی دولت، نمایندگان مجلس شورای اسلامی با استفاده از جایگاه نظارتی خود سئوال و استیضاح را در دستور کار قرار داده و باید جلوی خروج ارز از کشور گرفته شود و جایی که توانمندی داخلی وجود دارد تکیه بر واردات خطا است.
آصفری اظهار داشت: هیات رئیسه فراکسیون فعال کارگری مجلس شورای اسلامی در بازدید از توانمندی واحدهای تولیدی آذرآب، واگن پارس، هپکو، و آلومینیوم سازی اراک به دنبال مانع زدایی از مشکلات و رونق و تسهیل تولید هستند و از هیچ کوششی در این راستا دریغ نمیشود و در این راستا نشستی نیزای با حضور مسوولان تامین اجتماعی کشور و مسوولان استان مرکزی در استانداری مرکزی به همراه شوراهای اسلامی کار و تشکلهای کارگری برگزار خواهد شد.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس شورای اسلامی افزود: در این نشست قرار است مسایل و مطالبان کارگری مطرح شود تا بتوان با اصلاح برخی قوانین کشور در حوزه کار و صنعت و حمایت هدفمند مالی، تصمیمات کلیدی در بودجه ۱۴۰۱ گرفت و با طرحی حساب شده صدای زیبای رونق تولید در صنایع مادرتخصصی اراک از جمله هپکو و آذرآب همانند واگن پارس با قوت بیشتری شنیده شود.
آصفری عنوان کرد: فراکسیون کارگری مجلس شورای اسلامی برای حوزه صنعت استان راهبردهای مطالعه شده دارند و این چندمین سفر استانی فراکسیون مذکور به اراک است و در آینده هم به دیگر استانها سفر میکنند تا بتوان دغدغههای کارگران را شناسایی و رفع کنند.
استان مرکزی با جمعیتی بالغ بر یک میلیون و ۴۸۰ هزار نفر، ۲ هزار و ۸۰۰ واحد صنعتی بزرگ، کوچک ومتوسط دارد.
این استان دومین قطب صنایع مادرتخصصی و چهارمین قطب صنعت کشور است و رتبه نخست تنوع محصولات صنعتی را در تصاحب خود دارد.
منبع: دنیای معدن