تاریخ: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ ، ساعت ۱۳:۰۵
بازدید: ۳۰۱
کد خبر: ۲۳۸۸۰۸

پرداخت وام به کسب‌وکارها/ شرایط وام توان‌آفرین چیست؟

پرداخت وام به کسب‌وکارها/ شرایط وام توان‌آفرین چیست؟
‌می‌متالز - معاون وزیر ارتباطات از شکل‌گیری سامانه وام توان‌آفرین خبر داد. در این سامانه قرار است به کسب‌وکار‌های نوپا و استارت آپ‌ها تسهیلات با سود پایین تعلق بگیرد.

به گزارش می‌متالز، «توان‌آفرین» سامانه‌ای است که به با هدف حمایت هوشمند از کسب‌وکار‌های نوپا و اکوسیستم‌های نوآوری شکل گرفته است.

طبق گفته‌های رییس سازمان فناوری اطلاعات ایران، سامانه وام وجوه اداره شده (توان‌آفرین)، برای تامین منابع مالی در حوزه نوآوری، کمک به مکانیزم‌هایی مانند صندوق‌های سرمایه‌گذاری جسورانه است.

منابع مالی این تسهیلات در اختیار صندوق‌های جسورانه است و صاحبان استارت آپ‌ها و کسب وکار‌های نوپا از این طریق می‌توانند تسهیلات توان‌آفرین را دریافت کنند.

در این سامانه امکان درج درخواست وجود دارد، همچنین با بازی کردن نقش تسهیل‌گر به متقاضی این کمک را می‌کند که بهترین مدل همکاری که کارآمد است را انتخاب کنند.

یکی از ویژگی‌های این سامانه امکان پیگیری است. به این صورت که فرد متقاضی این امکان را دارد تا ببیند در کدام مرحله درخواست خود قرار دارد و در هر مرحله چه اتفاقی افتاده است.

تسهیلات اعطایی در این سامانه به جهت آنکه برای حمایت از کسب‌وکار‌های نوپا و استارتاپ‌ها است، با نرخ بهره پایین اعطا می‌شود. همچنین این سامانه با تسهیل دسترسی افراد به اطلاعات و فراهم آوردن امکانات مورد نیاز ذینفعان، به یکپارچه‌سازی در این حوزه می‌پردازد.

فرهاد سنجری مدیرکل دفتر همکاری‌های فراسازمانی و ارتباط با صنعت و دانشگاه سازمان فناوری اطلاعات ایران هم در گفتگو با مهر از آغاز ثبت‌نام این وام از روز گذشته خبر داد.

این مقام مسوول درباره میزان وجوه تخصیص یافته در این حوزه گفت: منابع در دسترس وزارت ارتباطات برای وام توان‌آفرین ۱٫۸ هزار میلیارد تومان برای ایجاد ۱۷ هزار فرصت شغلی است.

سنجری همچنین درباره شرایط دریافت این وام گفته بود: برنامه‌ها در دو بخش ملی و استانی تدوین شده است که در بخش استانی برای هر استان سهم ریالی اشتغال مشخص شده و سرانه ایجاد هر فرصت شغلی به صورت متوسط ۱۰۰ میلیون تومان است. این تسهیلات با سود ۱۰ درصد، یک سال تنفس و با بازپرداخت ۳۶ ماهه اعطا می‌شود.

یعنی با دریافت وام ۱۰۰ میلیون تومانی با نرخ سود ۱۰ درصد ماهانه هر فرد باید سه میلیون و ۲۲۶ هزار تومان قسط بپردازد.

منبع: تجارت نیوز

عناوین برگزیده