تاریخ: ۲۲ آذر ۱۴۰۰ ، ساعت ۲۳:۲۵
بازدید: ۳۴۸
کد خبر: ۲۳۹۹۳۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

بازار سنگ آهن و فولاد در ۱۳ دسامبر

‌می‌متالز - در میان خوش بینی بازار نسبت به سیاست‌های پولی و مالی بهتری که سیاست گذاران پکن وعده داده اند، قیمت آتی سنگ آهن از ضرر‌های ثبت شده در هفته گذشته برگشت و بهبود یافت.

به گزارش می‌متالز، معاملات آتی بورس کالای دالیان (DCE) برای تحویل ژانویه در جلسه معاملاتی صبح امروز دوشنبه ۱۳ دسامبر با ۵.۷۳ درصد یا ۳۶.۵ یوان (۵.۷۵ دلار) افزایش به ۶۷۳ یوان در هر تن (۱۰۵.۷۵ دلار) رسید.

معاملات میلگرد نیز در طول جلسه معاملاتی صبح امروز با جهش ۲.۳۵ درصدی یا ۱۰۱ یوانی (۱۵.۸۷ دلار) روزانه به ۴۴۰۸ یوان در هر تن (۶۹۲.۵۵ دلار) رسید.

انتظار می‌رود که مقامات دولتی چین پس از اینکه برخی منابع بازار پیشنهاد کردند که توسعه دهنده بدهکار املاک یعنی اورگرند از پرداخت وام خود معاف شود، سیاست انعطاف پذیرتری را در بازار املاک این کشور اعمال کنند؛ بنابراین قرار است سیاست گذاران پکن برای سال ۲۰۲۲ کاهش مالیات و کارمزد‌های جدید و سرمایه گذاری در زیرساخت‌های اولیه را اجرا کنند و اعتماد بازار را بهبود بخشیده و ریسک‌های مالی را کاهش دهند.

علیرغم افزایش معاملات فیزیکی، پیش بینی می‌شود قیمت‌های میلگرد و مفتول در بازه زمانی ۱۳ تا ۱۷ دسامبر به دلیل تقاضای قوی در جنوب چین، در همین محدوده باقی بماند هر چند خریداران در انتظار جهت گیری واضح‌تر بازار هستند.

برخی فعالان تجاری معتقدند افزایش اخیر در بازار کاغذی سنگ آهن منعکس کننده کاهش تقاضای فیزیکی نیست و انتظار اصلاحات بیشتر قیمت در محصولاتی مانند PBF را دارند.

در این بین بهبود حاشیه سود فولاد منابع خرید را به سمت محموله‌های سنگ آهن فاین عیار بالا مانند Carajas نسبت به محموله‌های فاین عیار متوسط سوق داده است.

همانطور که شنیده می‌شود برخی از کارخانه‌های مستقر در شرق چین به استفاده از ترکیب با عیار پایین در مخلوط کوره بلند تمایل دارند.

در همین حال تقاضای لامپ به دلیل موجودی بالاتر، به تضعیف خود ادامه می‌دهد درحالی که شنیده شده برخی خریداران به دنبال محصولات جایگزین در میان موجودی بنادر هستند.

منبع: کانال تلگرامی کیوان جعفری طهرانی

عناوین برگزیده
محمدیاسر طیب‌نیا، مدیرعامل فولاد مبارکه در آیین امضای فاز اول قرارداد‌های احداث کارخانه تبدیل هماتیت به مگنتیت به روش RHF و پایلوت توسعه فناوری استحصال معادن کم‌عیار به روش بستر سیال (SMR):

فولاد مبارکه در حوزه تکنولوژی‌ها و فناوری‌های نوین می‌تواند یک دنبال‌کننده هوشمند باشد