تاریخ: ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ ، ساعت ۰۶:۲۰
بازدید: ۱۲۳
کد خبر: ۲۵۰۹۹۳
سرویس خبر : آهن و فولاد
مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد مطرح کرد؛

اجرای ناقص همسان سازی حقوق بازنشستگان فولاد در دوره قبلی/ وجود ۸۰۰ پرونده حقوقی به دلیل دفاع ضعیف

اجرای ناقص همسان سازی حقوق بازنشستگان فولاد در دوره قبلی/ وجود ۸۰۰ پرونده حقوقی به دلیل دفاع ضعیف
‌می‌متالز - عامریان گفت: اجرای ناقص همسان سازی در دوره قبل، اعتراضات را برانگیخته و در ادامه برخی امواج رسانه‌ای بیگانه و اغراض اشخاص و گروه‌های منفعت طلب نیز این موضوع را شدت بخشید.

به گزارش می‌متالز، حسین عامریان مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد درباره چالش‌های این صندوق بازنشستگی، اظهار کرد: مدیریت جدید صندوق در آغاز کار خود با چالش‌های متعددی مواجه شد که یکی از آن‌ها مازاد برداشت در بودجه در نیمه اول سال وکسری نقدینگی در نیمه دوم سال ۱۴۰۰ جهت پرداخت مستمری بازنشستگان است.

وی ادامه داد: در هفت ماهه اول سال، به دلیل اضافه برداشت متعدد از بودجه صندوق این موضوع موجب برهم خوردن توازن بودجه‌ای صندوق شد. این روند با شروع کار تیم مدیریتی جدید صندوق متوقف شد. همچنین به دلیل برداشت‌های متعدد در دوره پیشین از سپرده بانکی صندوق، موجودی این حساب به پایین‌ترین حد خود رسیده بود.

عامریان افزود: سازمان امور مالیاتی مبلغ ۳۴۰ میلیارد تومان طلب موهوم معامله فسخ شده شرکت ماشین سازی تبریز در سال ۹۳ را بدون توجه به لزوم پرداخت حقوق بازنشستگان از حساب صندوق برداشت کرده بود.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد با بیان اینکه زیان ده بودن اغلب شرکت‌های تابعه صندوق از دیگر مشکلات صندوق بازنشستگی فولاد است، گفت: بر اساس آخرین آمار‌ها اکثر شرکت‌های صندوق زیان ده بوده و وضعیت اقتصادی مناسبی نداشتند. به گونه‌ای که حدود ۹۸ درصد درآمد صندوق صرفا از یک شرکت است.

وی با اشاره به ۸۰۰ پرونده حقوقی صندوق بازنشستگی فولاد، تصریح کرد: صندوق فولاد با حدود ۸۰۰ پرونده حقوقی مواجه است که متاسفانه به علت دفاع ضعیف در گذشته در اکثر پرونده‌های قبلی نتیجه‌ای در راستای تامین منافع صندوق حاصل نشده است لذا برنامه‌ریزی دقیقی برای مدیریت و راهبری صحیح و سالم پرونده‌های حقوقی در حال انجام است.

عامریان با اشاره به اعتصابات کارگری از جمله اعتصاب در شرکت زغالسنگ کرمان، ادامه داد: تقریبا همزمان با آغاز مدیریت جدید صندوق، کارگران شرکت زغالسنگ کرمان با هدف پیگیری خواسته‌های خود اعتصاب کردند به همین دلیل رسیدگی به این موضوع به عنوان یک اولویت فوری در دستور کار قرار گرفت و با سفر به استان کرمان و دیدار با اعتصاب کنندگان مشکلات کارگران را از نزدیک بررسی شد و سرانجام این اعتصاب پایان یافت.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد درباره اعتصاب یکشنبه‌ها بازنشستگان صندوق در اکثر استان‌ها نظیر اصفهان، خوزستان، تهران و ... در خصوص اجرای طرح همسان سازی و متناسب سازی حقوق، بیان کرد: غفلت از برخی اولویت‌های بازنشستگان، ضعف در پیگیری مطالبات بازنشستگان مانند امور بیمه‌ای و درمانی و پاسخگو نبودن و فقدان شفافیت لازم و امور دیگر نظیر اجرای ناقص همسان سازی در دوره قبل، جرقه اعتراضات را برانگیخته و در ادامه برخی امواج رسانه‌ای بیگانه و اغراض اشخاص و گروه‌های منفعت طلب نیز این موضوع را شدت بخشید.

وی افزود: با وجود تکلیف قانونی، مدیرت قبلی صندوق از اجرای قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران در خصوص تبدیل وضعیت این عزیزان سر باز زد و این موضوع توسط مدیران جدید صندوق مورد پیگیری قرار گرفت.

عامریان ادامه داد: یکی از چالش‌های صندوق، ساختار‌های سنتی و ناکارآمد در بخش‌های مالی، اداری، مدیریتی، تولید، فروش و بازرگانی در ستاد و شرکت‌های تابعه است که این ساختار‌های ناکارآمد تناسبی با ماموریت‌های محوله ندارد.

مدیرعامل صندوق بازنشستگی فولاد اضافه کرد: بازنشستگان صندوق با مشکلات معیشتی مواجه شدند و در طول سالیان گذشته صرفا پرداخت حقوق مستمری بگیران مورد توجه مدیران وقت صندوق بوده و سایر حمایت‌های معیشتی از آنان صورت نگرفته است.

وی با اشاره به سایر چالش‌های صندوق بازنشستگی فولاد، خاطرنشان کرد: یکی از عمده‌ترین مشکلات شرکت‌های زیرمجموعه پایین بودن میزان تولید و بهره وری و قدیمی بودن تکنولوژی‌های تولید است، برداشتن بیش از ۳ هزار میلیارد ریال سهم حقوق بازنشستگان از حساب صندوق که به بهانه بدهی مالیاتی که قابلیت بخشودگی گرفتن داشت. همچنین صدور آرای برخی از محاکم بر علیه صندوق که تا قبل از حضور مدیریت جدید متوقف شده بود. این موارد سایر چالش‌های صندوق بوده که در دستور کار قرار گرفته است.

منبع: خبرگزاری برنا

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده