تاریخ: ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۴:۴۳
بازدید: ۸۲۹
کد خبر: ۲۵۵۹۶۴
سرویس خبر : فلزات غیرآهنی
مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان اعلام کرد:

یک گام جدید برای عملیات اجرایی معدن مس و طلای جانجا

یک گام جدید برای عملیات اجرایی معدن مس و طلای جانجا
‌می‌متالز - مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان اعلام کرد: با تحویل زمین به کنسرسیوم برنده مزایده طرح توسعه معدن مس و طلای جانجا، یک گام جدید برای عملیات اجرایی این معدن برداشته شد.

به گزارش می‌متالز، محمدمصطفی مولوی زرندی با بیان این مطلب گفت: پس از ابلاغ قرارداد طرح اکتشاف، تجهیز و فرآوری معدن مس و طلای جانجا در ۱۵ فروردین ۱۴۰۱، زمین مورد نیاز برای این طرح با حضور نمایندگان شرکت‌های کنسرسیوم در روز ۲۹ فروردین تحویل کنسرسیوم شد.

وی افزود: با احداث کارخانه تولید کنسانتره مس (با ظرفیت سالانه حداقل ۱۳۰هزار تن کنسانتره) و به دنبال آن ایجاد صنایع پایین دست، فرصت‌های شغلی جدیدی در استان سیستان و بلوچستان ایجاد خواهد شد و شاهد رونق اقتصادی، توسعه و تحول این منطقه خواهیم بود.

توسعه معدن جانجا توسط ۶ شرکت بزرگ معدنی کشور

مدیر مجتمع طرح‌های اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: کنسرسیوم برنده مزایده معدن مس و طلای جانجا متشکل از شرکت‌های «سرمایه گذاری توسعه معادن و فلزات»، «معدنی و صنعتی گل گهر»، «معدنی و صنعتی چادرملو»، «سنگ آهن گهر زمین»، «سرمایه گذاری توسعه صنایع و معادن غدیر» و «تجلی توسعه معادن و فلزات» است.

وی ادامه داد: طبق قرارداد منعقده، طرح اکتشاف، تجهیز و فرآوری معدن مس و طلای جانجا در دوره زمانی ۵ ساله با حضور ۶ شرکت بزرگ معدنی کشور اجرایی می‌شود و ۲۰ سال دوره بهره برداری را به دنبال دارد که با توجه به ذخایر پیش بینی شده، ادامه بهره برداری این معدن بسیار بیشتر از این میزان است. این معدن با ذخیره قابل توجه، به عنوان گنجینه‌ای از ذخایر معدنی کشور محسوب می‌شود.

به گفته مولوی زرندی، در حال حاضر، شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران و مجتمع طرح‌های اکتشافی و معدنی سیستان و بلوچستان در راستای انجام رسالت خود -که اکتشاف و معرفی معادن مستعد و به حداقل رساندن ریسک در حوزه معدن برای ورود سرمایه گذاران به این عرصه است- بر روی پهنه‌ها و محدوده‌های این استان عملیات اکتشاف انجام می‌دهد.

منبع: ایمیدرو

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده