به گزارش میمتالز، مهرداد قاسمی با اشاره به استخراج شش میلیون و ۳۰۰ هزار تن مواد معدنی جدید در چهارمحال وبختیاری افزود: این میزان نسبت به سال قبل، ۱۸ درصد افزایش نشان میدهد.
وی میزان سرمایهگذاری اکتشاف معادن چهارمحالوبختیاری در سال گذشته را چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون ریال اعلام و تصریح کرد: این میزان نسبت به سال قبل که ۲ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال بوده است، ۱۲۲.۷۲ درصد افزایش دارد.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت چهارمحالوبختیاری توضیح داد: در سال گذشته ۴۳ میلیارد و ۲۰۰ میلیون ریال سرمایهگذاری جدید در بخش معادن این استان انجام شد.
وی با اشاره به مطالعات انجامشده روی پهنههای اکتشافی در مارکده سامان، شیلهای بیتومین کوهرنگ، بردشاه بن در هزار و ۷۶۵ هکتار در سالهای ۱۳۹۳ تا ۱۳۹۹، افزود: اکنون پهنه اکتشافی این استان در سطحی برابر هزار و ۱۰۹ هکتار در حال انجام است.
قاسمی بیان کرد: طرح اکتشاف تفصیلی ۲ گنبد نمکی در شهرستانهای کوهرنگ و لردگان، بررسیهای ژئوشیمیایی و زمینشناسی اقتصادی در پهنه ولکانیسم و دگرگونی چهارگوش در شهرستان بن و اکتشاف نیمهتفصیلی و امکانسنجی کاربردی فلدسپاتهای شهرستان سامان در سالهای ۱۳۹۷ تا ۱۳۹۹ در سطح ۶۷۱ هکتار انجامشده است.
معاون امور معادن و صنایع معدنی سازمان صمت چهارمحالوبختیاری گفت: مهمترین مواد معدنی در حال استخراج از معادن استان سنگ تزئینی، خاک نسوز، سنگ گچ، سیلیس، سنگ لاشه، مواد اولیه سیمان و سنگآهک است.
وی اضافه کرد: مواد معدنی استخراجشده علاوه بر صنعت ساختمانی در صنایع فولاد، ذوبآهن، آلومینیم، صنایع نسوز و سایندهها، تولید گچ، شن و ماسه، صنایع سیمان و تهیه آجرهای شاموتی کاربرد ویژهای دارند و اکنون ۱۴۱ معدن فعال در این استان وجود دارد که مهمترین تولیدات آنها شامل سنگهای تزیینی، سنگهای لاشه و خاک نسوز است.
منبع: شاتانیوز