به گزارش میمتالز، همزمان با روز ارتباطات و جامعه اطلاعاتی از طریق ارتباط تصویری با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات اتصال فیبر نوری استان بوشهر وارد مدار بهرهبرداری شد.
در این مراسم معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با تبریک روز ارتباطات و جامعه اطلاعاتی به پیشرفت روز افزون فناوری در بخشهای مختلف را مورد اشاره قرار داد و اظهار داشت: امروز با گسترش علوم و فنون در عرصههای مختلف با سرعت حیرتانگیز و پرشتاب زمینه پیشرفت روزافزون در همه زمینهها را فراهم کرده است.
محمد هادی رستمیان با بیان اینکه پیشرفت فناوری کلاسهای درس چند متر مربع را به گستره دنیا افزایش داده است تصریح کرد: برای تحقق این مهم و تکنولوژی نوین نیاز به توسعه زیرساختهای لازم دارد که اجرا شبکه فیبر نوری از آن جمله است.
وی با اشاره به افتتاح شبکه فیبر نوری در ۲ شهر بوشهر و عالیشهر خاطر نشان کرد: اجرا این مهم ضمن افزایش سرعت اینترنت با دسترسی عادلانه، در بخشهای مختلف، توسعه کسب و کارها را افزایش داده است.
معاون امور عمرانی استاندار بوشهر با اشاره به اینکه اکنون ۷۲ درصد جمعیت استان بوشهر در شهرها و ۲۸ درصد در روستاها ساکن هستند تصریح کرد: اکنون تمام شهرها و ۹۳ درصد روستاهای بالای ۲۰ خانوار استان بوشهر به شبکه ملی ارتباط متصل شده است.
رستمیان افزایش سرعت اینترنت را یکی از مزیتهای فیبر نوری دانست و خاطر نشان کرد: اکنون ۳۸ هزار پورت فیبر نوری پرسرعت در استان بوشهر راهاندازی شده است.
وی با بیان اینکه شهرستانهای ۱۰ گانه استان بوشهر قابلیت دسترسی به اینترنت پر سرعت دارند تصریح کرد: حمایت از تولید دانشبنیان و اشتغال آفرین در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی از اولویتهای استان بوشهر است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر نیز با بیان اینکه در اجرا فاز نخست پروژه فیبر نوری ۲۰۰ کیلومتر شبکه در مناطق مختلف شهرهای بوشهر و عالی شهر اجرا شد گفت: این طرح نقش مهمی در افزایش پهنا باند و گسترش کسب و کارها دارد.
علی سملیان افزود: در فاز نخست این پروژه ارتباطی ۲۵ درصد جمعیت شهرهای بوشهر و عالی شهر معادل ۴۰ هزار مشترک زیر پوشش قرار میگیرند.
وی از اجرا پروژه توسعه شبکه فیبر نوری در استان بوشهر در ۴ مرحله خبر داد و تصریح کرد: بر اساس برنامهریزی ۸۰ درصد خانوارها و مشاغل در شهر بوشهر و عالیشهر معادل ۷۰ هزار مشترک زیر پوشش شبکه پرسرعت فیبر نوری قرار میگیرد.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بوشهر مرحله دوم شبکه پرسرعت فیبر نوری را شامل شش هزار مشترک و فاز سوم شش هزار و ۵۰۰ مشترک دانست و خاطر نشان کرد: در فاز چهارم ۱۴ هزار مشترک زیر پوشش توسعه شبکه فیبر نوری قرار میگیرند.
وی گفت: براساس برنامهریزی انجام شده پس از بهرهبرداری از پروژه توسعه شبکه فیبر نوری بوشهر و عالیشهر این پروژه برای شهرستانهای دشتستان، کنگان و گناوه نیز اجرا میشود.
مدیر عامل شرکت fcp صبا نت هدف از اجرا پروژه توسعه شبکه فیبر نوری fttp را پاسخگویی به نیازهای روز افزون مشترکان اینترنت پرسرعت عنوان کرد.
احمد بیدآبادی افزود: ایجاد بزرگراه اطلاعاتی بوشهر و اتصال آن به شبکه ملی اطلاعات، ایجاد دسترسی با سرعت گیگابایت برای شهروندان بوشهری، استفاده بهینه از دانش بومی و ارتقای آن و ایجاد حداقل ۵۰ موقعیت شغلی اتصال دانشگاهها، مراکز آموزشی و شرکتهای دانش بنیان به بزرگراه ارتباطی بوشهری جمله مزایای این شبکه است.
وی ایجاد زیرساختهای دولت الکترونیک و توسعه کسب و کارها با استفاده از بزرگراه اطلاعاتی بوشهر، توسعه امکانات آموزشی و زیرساختهای آموزش از راه دور و ایجاد بستر مناسب برای توسعه خدمات برخط از سوی شرکتهای دانشبنیان را از دیگر مزایای اجرا پروژه عنوان کرد.
منبع: خبرگزاری تسنیم