به گزارش میمتالز، حسین پیرمؤذن اظهار داشت: مشوقهای حمایت از تولید و سرمایهگذاری در کنار افزایش دستمزد امری لازم و ضروری است که در این زمینه همافزایی و همگرایی پیگیر حل مشکلات در بخشهای مختلف همچون تولید، صنعت و کارآفرینی هستیم که این موضوع به نوبه خود حائز اهمیت و اساسی است.
وی بیان کرد: تمرکزگرایی و مدیریت مطلوب تقویت نظام اقتصادی را به دنبال دارد که به همین منظور دستگاههای اجرایی و مجموعههای بخش خصوصی درصدد تحقق اهداف مورد نظر هستند تا مشکلات موجود در این زمینه برطرف شود.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: تحلیل وضعیت اقتصادی کشور و استان اردبیل سبب شده تا با همکاری مجلس انقلابی و دولت مردمی با حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی حرکت انقلابی را آغاز کرده تا جراحی اقتصادی در کشور آثار مثبتی را به همراه داشته است.
پیرموذن بیان کرد: بخش خصوصی حمایت از اقدامات دولت در حذف ارز ترجیحی را به عنوان ارز رانتی حمایت میکند که در این زمینه رسانههای معاند و فرصتطلب درصدد برهم زدن نظم و آرامش مردم هستند.
وی تصریح کرد: حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی انحصار در بخشهای مختلف را شکسته و همکاری دستگاه قضا از فعالیت رانتخواران و مفسدان اقتصادی جلوگیری به عمل آمده است که اگر اقدامات دولت در زمان مقرر انجام یابد نتایج مثبتی را به دنبال خواهد داشت.
وی تصریح کرد: جراحی اقتصادی یک اقدام ارزشمند و ضروری است که سبب شده تا اقشار کمدرآمد و نیازمند جامعه به درستی شناسایی میشوند و به همین منظور باید حمایت همهجانبه از آنها انجام یابد تا بتوانیم به تمامی اهداف خود در این زمینه دست یابیم.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: در حال حاضر علیرغم وعده پرداخت یارانه به ۹۰ درصد جمعیت، اما همچنان بسیاری از کارگران واحدهای تولیدی و کارگری یارانه حمایتی دریافت نکردهاند و شرایط سختی برای این گروهها تحمیل میشود که بهتر است دولت بررسی و بازنگریهای لازم را در این زمینه داشته باشد.
پیرموذن اظهار کرد: حذف ارز ترجیحی مشکلاتی را در تامین مواد اولیه در نهادههای دامی، بخش صنعت و تولید ایجاد کرده و افزایش قیمت ارز را به دنبال داشته که به همین منظور باید فعالیت نرخ ارز در جامعه ساماندهی شود تا اختیار در دست صادرکنندگان فعالان بخش خصوصی باشد.
وی اظهار کرد: افزایش دستمزد کارگران به تعدیل نیروهای انسانی تا ۱۰ تا ۲۰ درصد منجر شده که انتظار میرود در کنار افزایش دستمزد کارگران مشوقهای خوبی برای بخش تولید در نظر گرفته شده تا فعالان این حوزه بتوانند از تخفیفهای مختلف با نرخ پایین استفاده کنند.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن و کشاورزی استان اردبیل گفت: متاسفانه رشد ۳۰۰ درصدی نرخ حاملهای انرژی نیز سبب ایجاد مشکلات و چالشهای جدی شده قیمت نهایی محصولات بخش صنعتی را با چالشهای جدی مواجه کرده است که به همین منظور باید برنامهریزیهای لازم در راستای ساماندهی وضعیت موجود مبنای کار باشد.
پیرموذن اظهار کرد: بیتوجهی به آمایش صنعتی و گردشگری و کشاورزی سبب توسعه نامتوازن در این زمینه میشود که این موضوع به هم ریختگی اقتصاد کشور را به دنبال خواهد داشت.
وی افزود: باید با فعالیت بخش خصوصی و سپردن کار به افراد باتجربه و کاربلد بتوانیم براساس قوانین پیشرفت مدیریتها را شاهد باشیم که به همین منظور تمهیدات لازم در راستای تحقق اهداف مورد نظر به عمل آمده است.
منبع: خبرگزاری تسنیم