تاریخ: ۲۰ تير ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۳:۲۳
بازدید: ۱۹۷
کد خبر: ۲۶۶۹۶۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

مراسم بزرگداشت روز ملّی صنعت و معدن در کرمانشاه برگزار شد

مراسم بزرگداشت روز ملّی صنعت و معدن در کرمانشاه برگزار شد
‌می‌متالز - مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن به منظور تجلیل از صنعتگران و معدنکاران و با حضور استاندار کرمانشاه در اتاق بازرگانی استان برگزار شد.

به گزارش می‌متالز، دوشنبه مراسم بزرگداشت روز ملی صنعت و معدن به منظور تجلیل از صنعتگران و معدنکاران و با حضور استاندار کرمانشاه در اتاق بازرگانی استان برگزار شد.

لزوم تعریف مشوق‌های معنادار برای جذب سرمایه گذاران محسن دارابی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در این مراسم اظهار داشت: مفتخریم امسال در این آیین روز ملی صنعت و معدن؛ واحد‌های کابل باختر و مارپیچ باختر از استان کرمانشاه به عنوان واحد‌های نمونه ملی معرفی شدند و همچنین جهاندار شکری کارآفرین جوان استان به عنوان کارآفرین برتر منتخب شد که این برای استان ما افتخاری بزرگ است.

وی خاطر نشان کرد: وجود ۳ نماینده از استان کرمانشاه در بین برترین‌های صنعت و معدن کشور نشان از ظرفیت‌های ویژه استان کرمانشاه در این حوزه است.

دارابی خاطر نشان کرد: امیدواریم با حمایت سرمایه گذاران و مدیران دغدغه‌مند تولید داخلی تقویت شود و همین امر سبب ایجاد ثروت و اشتغال برای استان و کشور شود.

وی بیان داشت: اگر بخواهیم در حوزه سرمایه گذاری موفق به جلب و جذب سرمایه گذار شویم باید مشوق‌های معنادار برای آن‌ها تعریف کنیم.

دارابی برداشتن محدودیت تامین انرژی را مهم‌ترین راهکار توسعه و جذب سرمایه گذار برای واحد‌های صنعتی دانست و گفت: برخی از فرصت‌ها را از دل محدودیت‌ها می‌توان احساس کرد اگر دولت در این سفر محدودیت انرژی را برای مجموعه تولیدی استان بردارد حتماً دو نتیجه فوری عاید ما می‌شود اولا سرمایه گذاران فعلی تشویق و سرمایه‌گذاران جدید نیز علاقه‌مند می‌شوند مقصد سرمایه‌گذاری را استان کرمانشاه تعیین کنند.

وی ادامه داد: بر اساس بند پ ماده ۳۲ قانون احکام دائمی شهرستان‌هایی که نرخ بیکاری آن‌ها از میانگین کشور بالاتر است ۲۰ سال معافیت مالیاتی را دارند که خوشبختانه سال گذشته دولت ۱۱ شهرستان را مشمول قرار داد و اگر شهرستان کرمانشاه، صحنه و دالاهو را به این ۱۱ شهرستان اضافه کنیم این امکان را برای کل استان فراهم کردیم ضمن اینکه شهرستان کرمانشاه بیش از ۵۰ درصد جمعیت و واحد‌های تولید را در خود جای داده است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه گفت: اگر بتوانیم بر این دو موضوع خوب کار کنیم و در سفر هیات دولت این موضوعات را به منصه ظهور برسانیم بخشی از سرمایه گذاران کشور علاقه‌مند می‌شوند که در استان کرمانشاه سرمایه‌گذاری کنند.


امروز بسیاری از واحد‌ها و مراکز تولیدی به دلیل قطعی برق تعطیل هستند


جهانبخش شکری رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان کرمانشاه در ادامه این مراسم گفت: استان کرمانشاه به لحاظ چهارفصل بودن در صنعت، معدن و کشاورزی جایگاه ویژه‌ای دارد، اما متاسفانه گاهی برخی به صورت بد سلیقه‌ای و کینه‌ای برخورد می‌کنند و علی رغم اینکه تولیدات استان ما به سایر استان‌ها و حتی کشور‌های همسایه صادر می‌شود، ولی در استان جایگاهی ندارد و حاضر نیستند محصولات را از داخل استان خریداری کنند.

وی بیان داشت: اینکه تولیدات خود ما در استان توزیع نمی‌شود صنعت ما را دچار معضل کرده است لذا مسوولین و مدیران استانی باید ملی فکر کنند اگر سرمایه‌ای در این سرزمین وجود دارد متعلق به همه مردم است و مختص فرد و یا شخص خاصی نیست.

وی در ادامه وضعیت فرودگاه کرمانشاه را در شان این استان ندانست و خاطر نشان کرد: امروز مهمانانی از وزارتخانه برای این مراسم دعوت کردیم که متاسفانه به دلیل کنسل شدن پرواز‌ها نتوانستند به این استان سفر کنند، این مشکل بزرگی است که باید برای حل آن چاره‌ای اندیشیده شود.

شکری افزود: برای توسعه تولیدات باید زیرساخت‌ها را آماده کنیم، استان کرمانشاه صادر کننده برق است، اما متاسفانه امروز بسیاری از واحد‌ها و مراکز تولیدی به دلیل قطعی برق تعطیل هستند.


باید بهبود فضای کسب و کار افق تمام دستگاه‌های اجرایی استان قرار بگیرد

کیوان کاشفی رئیس اتاق بازرگانی استان کرمانشاه در ادامه اظهار داشت: کشور ما مسیر ۳۰ ساله‌ای را در تحریم گذراندیم و تا امروز ایستادیم و کمتر کشوری پیدا می‌کنید که این مدت در تحریم باشد، اما مغازه‌های پرباری داشته باشد اگرچه سطح معیشتی کمی پایین آمده، اما تولیدات کشور اجازه نداده از این خلاء دشمنان استفاده کنند.

وی گفت: تحریم‌ها ۳مرحله کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت دارد که در حال حاضر ما در انتهای میان مدت هستیم و وارد یک تحریم طولانی مدت خواهیم شد و اولین اتفاق در این بازه زمانی این است که رقابت پذیری ما کم می‌شود و کم کم ما را از چابکی وا می‌دارد و این یک هشدار به تولید کنندگان است.

کاشفی بیان داشت: همچنین در آینده مشکلاتی را در حوزه محیط زیست، انرژی و آلودگی خواهیم داشت که همه این موارد به تولید وصل می‌شوند و اگر به تکنولوژی روز مجهز نشویم و نیاز‌های دهه آینده را برآورده نکنیم بدون شک با مشکلاتی مواجه خواهیم شد.

وی گفت: بدون شک در آینده نیروی انسانی فعال‌تر و پویاتری نیاز داریم و این باید به دغدغه صنعتگران تبدیل شود و به طور جدی به آن بپردازند تا به شرایط عادت نکنیم.

عضو هیات رئیسه اتاق ایران اظهار داشت: در حوزه مدیریت استان در حمایت از تولید ضعفی نداریم و این یک پتانسیل محسوب می‌شود، اما یک نیاز را در استان داریم و آن بهبود فضای کسب و کار است که باید این مهم افق تمام دستگاه‌های اجرایی قرار بگیرد.

منبع: مرصاد نیوز

عناوین برگزیده