به گزارش میمتالز، صابر پرنیان امروز شنبه اظهار کرد: پیگیریهای مکرر با دستور استاندار و تشکیل شورای تامین برای رفع مشکل حفاران غیرمجاز معدن طلای اندریان، موجب استقرار یگان ویژه در محل محدوده معدن شده است.
پرنیان با اشاره به تحولات مثبت اخیر در حوزه معادن و صنایع معدنی گفت: در یک سال اخیر همچنین ۵۱ پروانه اکتشاف با اشتغالزایی برای ۱۱۳ نفر، ۳۱ گواهی کشف با هزینه عملیات نزدیک به ۶ میلیارد تومان و صادر شده است.
وی به موضوع پیگیری تشکیل شرکت مس آذربایجان به عنوان مطالبه مردمی در جریان سفر ریاست جمهوری نیز اشاره کرد و افزود: کمیته معادن در تمام شهرستانها به ریاست فرمانداران برای احصاء و رفع مشکلات معادن تشکیل شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی ادامه داد: به منظور تسهیل امور مرتبط با محل احداث دمپ باطله معدن مس سونگون و توسعه فازهای سوم و چهارم تولید کنسانتره کارهای بسیار انجام شده است.
وی با بیان اینکه در حوزه معادن اقدامات خوبی در استان انجام شده است، گفت: جلسه تعامل کشوری مابین وزارت صمت و سازمان منابع طبیعی برای رفع مشکل تملک محل استخراج معدن طلای «سوناجیل» تشکیل شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجان شرقی خاطرنشان کرد: در یک سال گذشته ۹ جلسه کارگروه تعامل مابین سازمان صمت و ادارات کل حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی و سایر ارگانهای مرتبط با ۱۰۸ طرح موضوع برگزار شده که منجر به ۸۹ مورد مصوبه در خصوص حل مشکلات معادن برای فعالیت و رونق اقتصادی در استان شده است.
وی با بیان اینکه ارزش صادرات کالاهای غیرنفتی استان از شهریور سال گذشته تا پایان مرداد امسال ۱.۵ میلیارد دلار بوده است، افزود: در طول حدود یک سال گذشته یکهزار و ۹ کارت بازرگانی صادر شده است.
پرنیان به صدور هشت جواز تاسیس و پروانه بهرهبرداری در حوزه فرش دستبافت اشاره کرد و گفت: در حوزه فرش، ثبت ملی نشان جغرافیایی مناطق قراجه، گوراوان و نمرور از سوی مرکز ملی فرش ایران پیگیری شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی با بیان اینکه در یک سال گذشته حدود ۱۰ هزار پروانه کسب واحدهای صنفی صادر شده است، تشریح کرد: در این مدت همچنین ۳۸ مجوز برای شرکتهای پخش صادر و یا تمدید شده است.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده در حوزه تجارت خارجی یادآور شد: تشکیل ستاد تجارت خارجی استان به ریاست استاندار و گروههای کاری مرتبط برای توسعه تجارت با کشورهای همسایه و هدف صادراتی، تدوین برنامه عملیاتی و اجرایی توسعه صادرات استان در سالجاری، برگزاری جلسه هماهنگی میزهای استانی با حضور دبیران میزها و برگزاری جلسه هماهنگی در خصوص میزهای تجاری کشورها با حضور استانداری و اتاق بازرگانی و اجرایی شدن فرآیند صدور کارت بازرگانی به صورت سیستمی و بدون دخالت انسانی برای تسهیل تجاری از جمله کارهای انجام شده در یک سال اخیر بوده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت آذربایجانشرقی اضافه کرد: اجرایی شدن صدور مجوز ثبت سفارش واحدهای غیرتولیدی به صورت سیستمی و حذف عامل انسانی، ابلاغ بسته سیاستی نحوه برگشت ارز حاصل از صادرات و رفع تعهدات ارزی صادرکنندگان از سال ۹۷ تا سال گذشته به منظور تسهیل و فرصت برای صادرکنندگان تا پایان خرداد و حذف بررسی سابقه میانگین دو سال کالای وارداتی در رویههای ثبت سفارش و تثبیت میزان واردات بر اساس رتبه و اعتبار بازرگانان از دیگر اقدامات انجام شده است.
منبع: خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) آذربایجانشرقی