تاریخ: ۰۶ شهريور ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۰:۲۹
بازدید: ۹۴
کد خبر: ۲۷۲۰۷۰
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
سخنگوی دولت خبر داد:

حجم تجاری ۷۰۰ میلیون یورویی سهم ایران از نمایشگاه اتوموبیلیتی روسیه/ تحول در صنعت خودرو آغاز شده است

حجم تجاری ۷۰۰ میلیون یورویی سهم ایران از نمایشگاه اتوموبیلیتی روسیه/ تحول در صنعت خودرو آغاز شده است
‌می‌متالز - سخنگوی دولت با اشاره به نمایشگاه تحول صنعت خودرو گفت: تحول در این صنعت آغاز شده است. در سال‌های گذشته ۱۸۰ هزار خودروی ناقص در حالی در پارکینگ‌ها دپو شده بود که این خودرو‌ها هم در آمار تولید ذکر می‌شدند هم ناراحتی و نارضایتی در بین مردم ایجاد کرده بود و منتظر دریافت خودرو‌های ثبت نامی خود بودند.

به گزارش می‌متالز، علی بهادری جهرمی سخنگوی دولت سیزدهم در چهارمین روز از برگزاری نمایشگاه تحول صنعت خودروی کشور در این نمایشگاه حضور یافت و ضمن بازدید از آخرین دستاورد‌های خودروسازان کشور گفت: پس از حضور ایران در نمایشگاه اتوموبیلیتی روسیه ۱۲ تفاهم نامه تجاری بین قطعه سازان و خودرو سازان ایرانی و روس امضا شد که سهم مبادلات و حجم تجاری ایران از این تفاهم نامه‌ها و اجرایی شدن آن‌ها ۷۰۰ میلیون یورو خواهد بود.

بهادری جهرمی همچنین با اشاره به نمایشگاه تحول صنعت خودرو که از سوم شهریور در محل دائمی نمایشگاه‌های بین المللی تهران برقرار است گفت: مقام معظم رهبری در بهمن سال گذشته گلایه‌های به حقی از صنعت خودروسازی کشور داشتند، چرا که در سال‌های گذشته بنا بر دلایلی اعم از تحریم‌ها و سایر مشکلات این صنعت به گونه‌ای نبود که رضایت مردم را جلب کند.

وی با بیان اینکه رقم زدن تحول در مسائلی که سال‌های سال با مشکل مواجه بوده کار آسانی نیست افزود: از آنجایی که دولت مردمی تکلیف قانونی و شرعی خود می‌داند که پیگیر جدی و سریع فرمایشات مقام معظم رهبری که همان مطالبات مردم است باشد، پس از آن به سرعت کار‌های کارشناسی انجام شد و رئیس جمهور در پارکینگ یکی از خودرو‌ها سازان حاضر شدند و خودرو‌های باقیمانده در پارکینگ‌ها را مشاهده کردند.

بهادری جهرمی در این خصوص افزود: در سال‌های گذشته ۱۸۰ هزار خودروی ناقص در حالی در پارکینگ‌ها دپو شده بود که این خودرو‌ها هم در آمار تولید ذکر می‌شدند هم ناراحتی و نارضایتی در بین مردم ایجاد کرده بود و منتظر دریافت خودرو‌های ثبت نامی خود بودند.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: در همین خصوص رئیس جمهور ۸ فرمان را صادر کرد و وزیر صنعت این ۸ فرمان را در دستور کار خود قرار داد تا با همکاری فعالان صنعت خودرو تحولی را در این حوزه رقم بزنند.

وی با بیان اینکه این تحولات در سه حوزه متمرکز شد گفت: نخست حوزه تثبیت جریان تولید و کاهش تولید خودرو‌های ناقص بود و اکنون با اقدامات جهادی صورت گرفته و همراهی بسیار خوب دولت و وزارتخانه بر اساس آمار آن ۱۸۰ هزار خودرو معطل مانده در پارکینگ‌ها به کمتر از ۱۰ هزار خودرو رسیده است و امروز عملا خودروی ناقص تولید نمی‌شود.

بهادری جهرمی از تولید ۳۸۰ هزار خودرو در پنج ماه اول امسال خبر داد و افزود: گام دوم تحول موضوع توسعه پلتفرم‌های خودرو و بومی سازی آن‌ها بود که در دستور کار قرار گرفت و با در نظر گرفتن اقتصادی بودن، قابلیت عرضه در بازار‌های جهانی و به صرفه بودن، هماهنگی بسیار خوبی بین خودروساز‌ها چه در بخش خصوصی و چه دولتی در حال شکل گیری است. به این صورت که دو یا چند خودروساز به صورت مشترک روی این خودرو‌ها سرمایه‌گذاری می‌کنند.

وی با مثبت ارزیابی کردن این مدل همکاری‌ها گفت: ایجاد هم افزایی و رقابت سازنده نتیجه این همکاری هاست و از طرفی خودرو سازان تقویت کننده یکدیگر می‌شوند و علاوه بر این، هزینه تولید و سرمایه‌گذاری کاهش پیدا می‌کند.

بهادری جهرمی ایجاد هم افزایی را مختص خودروسازان دولتی ندانست و گفت: خودروسازان خصوصی نیز به این عرصه وارد شده‌اند و این نمایشگاه نشان دهنده یک تحول جدی و نمایانگر آینده روشنی در صنعت خودرو است.

سخنگوی دولت افزود: گام سومی که تعریف شده دستیابی به تیراژ گسترده تولید و رقابت در بازار جهانی است تا کشور بتواند در حوزه خودروسازی داخلی، امکان بومی سازی را بیشتر کرده و صادرات نیز مورد توجه قرار گیرد.

وی با ابراز امیدواری از اینکه خودرو‌های برقی، موتور سیکلت برقی، دستگاه‌های شارژ که در این نمایشگاه حضور دارند به زودی به بازار ارائه شوند گفت: به این وسیله می‌توانیم عقب‌ماندگی‌های تاریخی صنعت خودرو را جبران کنیم.

سخنگوی دولت در پایان در پاسخ به سوال خبرنگاری در خصوص آیین نامه واردات خودرو گفت: دلیل تاخیر در تدوین این آیین‌نامه این بود که در این حوزه انحصار ایجاد نشود و هر کسی که توان سرمایه‌گذاری در این حوزه را داشته باشد بتواند امکان واردات داشته باشد.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت