تاریخ: ۲۳ مهر ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۲:۴۶
بازدید: ۱۳۲
کد خبر: ۲۷۷۲۱۴
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی:

هپکو امسال ۱۵۰ نیروی جدی از طریق مرکز علمی کاربردی جذب می‌کند/رشته‌های جدید بر اساس نیاز جامعه ایجاد می‌شوند

هپکو امسال ۱۵۰ نیروی جدی از طریق مرکز علمی کاربردی جذب می‌کند/رشته‌های جدید بر اساس نیاز جامعه ایجاد می‌شوند
‌می‌متالز - نظام‌آبادی گفت: این روز‌ها که هپکو به تولید بازگشته است و مدیرعامل جذب نیرو را به مراکز جامع علمی کاربردی این شرکت واگذار کرده و تا پایان سال حداقل ۱۵۰ نفر جذب می‌شوند.

به گزارش می‌متالز، علیرضا نظام‌آبادی سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی در نشست خبری گفت: یکی از اصلی‌ترین عوامل رشد و توسعه کشور‌های پیشرفته استفاده از نیرو‌های متخصص و کاربلد است و این نیرو‌ها در دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی تربیت می‌شوند و البته برخی از دانشگاه‌ها آموزشی، پژوهشی، تحقیقاتی و کاربردی هستند که طبق شرایط و نیاز‌های کشور فعالیت دارند.

نظام آبادی اظهار کرد: قبل از انقلاب اسلامی دانشگاه‌ها بسیار محدود بودند، ولی به برکت انقلاب دانشگاه‌های متعددی ایجاد شد و دانشگاه جامع علمی و کاربردی از سال ۱۳۷۰ بعد از ویرانی‌های جنگ تحمیلی تاسیس شد و دانشجویان پس از دوره‌های عملی و تئوری وارد بازار کار می‌شوند.

وی ادامه داد: دانشگاه جامع علمی کاربردی به دنبال تربیت دانشجوی کارآفرین بامهارت است و خوشبختانه بدنه این دانشگاه به دلیل نبود هیئت علمی رسمی چابک است و قابلیت تغییر برنامه در این دانشگاه وجود دارد و برنامه‌ها در این دانشگاه داینامیک است و با توجه به سیاست‌ها و شرایط کشور برنامه‌ها تغییر پیدا می‌کنند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی گفت: کشور ایران به برکت حضور جوانان در عرصه‌های علمی و پژوهشی توفیقات و دستاورد‌های زیادی در حوزه علمی و پژوهشی کسب کرده و خوشبختانه در حوزه مقالات علمی جایگاه بسیار مطلوبی داریم.

نظام آبادی افزود: دانشگاه جامع علمی و کاربردی در طی ۳۱ سال گذشته بسیار خوب عمل کرده و مهمترین سیاست دانشگاه در حوزه آموزش توسعه هدفمند است و این دانشگاه با وسعت ایران اسلامی عمل می‌کند.

وی با اشاره به اینکه دانش آموختگان دانشگاه جامع علمی و کاربردی مهارت لازم برای اشتغال زایی دارند اظهار کرد: این دانشگاه یکی از انحصاری‌ترین دانشگاه‌های کشور است که به اشتغال زایی تمرکز دارد و حفظ و تقویت مراکز مهمترین هدف این دانشگاه هست و مجوز مرکز جدید صادر نمی‌شود مگر با شرط اینکه بتواند ۷۰ درصد از دانشجویان خود را وارد بازار کار کند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی ادامه داد: مهمترین رسالت دانشگاه جامع علمی و کاربردی ایجاد اشتغال از طریق آموزش است و ما باید نقش خودمان را در اشتغال برای مردم و خصوصا خانواده‌ها تبیین تا آن‌ها هم با فراق خاطر بتوانند فرزندان خود را در مراکز دانشگاهی رهسپار کنند.

نظام آبادی بیان کرد: آموزش عملی دانش آموختگان مهمترین رویکرد دانشگاه است که ۷۰ درصد آموزش‌ها به شکل عملی و ۳۰ درصد آن تئوری است.

وی اظهار کرد: اشتغال زایی با تکیه با ظرفیت‌های دانش بنیانی از دیگر سیاست‌های دانشگاه علمی و کاربردی است و با توجه به ظرفیت‌های عظیم استان مرکزی در حوزه صنعت، کشاورزی و دانشگاهی برنامه‌های بلند مدت و کوتاه مدتی تدوین و نهایی شده است.

سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی گفت: در استان مرکزی متوسط تعداد شهروند به دانشجو ۲ برابر استان‌های دیگر است و ما در این استان در یک دریای جوان نخبه هستیم که باید از این سرمایه‌های ارزشمند به خوبی استفاده کنیم و قطعا افزایش مهارت عملی در سطح استان روند بهبود شرایط استان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و اجتماعی استان اثرگذار است.

نظام آبادی افزود: شناسایی نخبگانی که مهارت دارند و، اما مورد غفلت قرار گرفته اند از مهمترین اقدامات دانشگاه جامع علمی و کاربردی است و باید با هم افزایی و تعامل همه جانبه بتوانیم معضل بیکاری را رفع کنیم.

وی ادامه داد: در سطح استان مرکزی در پذیرش این دانشگاه شاهد افزایش ۴۰ درصدی پذیرش دانشجو نسبت به سال گذشته هستیم و این نشان از حرکت روبه جلوی این دانشگاه به سمت اهداف است که قطعا باید شتاب بیشتری داشته باشد.

سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی بیان کرد: تنها کارخانه نوآوری استان در مرکز جامع علمی کاربردی ماشین سازی اراک فعال است و جذب دانشجو بدون کنکور توسط این دانشگاه در واقع امتیازی منفی به شمار نمی‌رود.

نظام آبادی گفت: استارت آپ گردشگری صنعتی توسط مرکز جامع علمی کاربردی جهاد دانشگاهی استان مرکزی برگزار شده و همچنین اپلیکیشن گردشگری نیز تهیه شده و مرکز جهاد دانشگاهی در پی توسعه رشته‌های قرآنی است و پیگیر برگزاری استارت آپ قرآنی خواهیم بود از طرفی هدف این دانشگاه، حرکت براساس نیاز محوری است و براساس نیاز جامعه راه اندازی رشته‌ها دنبال می‌کند.

وی افزود: مراکز نوآوری در صنایع و بخش‌های مختلف فعالیت دارند و در کارخانه ماشین سازی، سه مرکز رتبه دانش بنیانی دریافت کرده اند و به شرکت دانش بنیان تبدیل شدند و یکی از شرکت ها، در حال تولید محصول مشترک با ماشین سازی است، این کارخانه مرحله پسارشد را برای شرکت‌ها دنبال می‌کند و کمک به تولید انبوه محصولات دانش بنیان را پیگیری می‌کند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی گفت: قطعا اگر مراکز علمی کاربردی اهداف اصلی دانشگاه را دنبال کنند هیچ کدام از فارغ التحصیلان بیکار نخواهند بود چراکه امروز کارفرمایان تشنه جذب نیروی کار ماهر هستند، اما با شمار بسیاری از فارغ التحصیل فاقد مهارت مواجه هستیم که لذا باید در بحث خروجی از دانشگاه ها، فرایند‌ها و نزدیک کردن اهداف به نیاز صنایع بازنگری داشته باشیم.

نظام آبادی با اشاره به اینکه ۶۰ درصد صنایع کمتر از ظرفیت اسمی فعالند ادامه داد: بنا داریم که رشته‌هایی را راه اندازی کنیم که نیاز صنایع را رفع کنند.

وی افزود: این روز‌ها که هپکو به تولید بازگشته است و مدیرعامل جذب نیرو را به مراکز جامع علمی کاربردی این شرکت واگذار کرده و تا پایان سال حداقل ۱۵۰ نفر جذب می‌شوند.

سرپرست دانشگاه جامع علمی و کاربردی استان مرکزی بیان کرد: امسال برای حدود ۲ هزار دانشجو ظرفیت پیش بینی شده که ۱۴۴۳ نفر معرفی شده اند و ۹۲۴ نفر ثبت نام کرده اند، بر این اساس، ۷۰ درصد پذیرش اعلام شده را جذب کرده ایم.

منبع: پایگاه خبری دیار آفتاب

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده