به گزارش میمتالز، آیین امضای تفاهمنامه میان شرکت فولاد مبارکه و شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد. این تفاهمنامه که به امضای محمد یاسر طیبنیا مدیرعامل فولاد مبارکه و قاسم مصلحی رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان رسید، منجر به افزایش سطح همکاریها برای ارتقای زیستبوم فناوری و نوآوری استان اصفهان خواهد شد.
یحیی پالیزدار، مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه، در حاشیه این مراسم درباره اهمیت این تفاهمنامه اظهار کرد: اِلمانها و پارامترهای مختلفی در زیستبوم فناوری و نوآوری بالغ وجود دارد که یکی از آنها شهرکها و پارکهای علمی و فناوری است.
وی گفت: در این پارکها نیروهای خوشفکر، توانمند و کارآفرین حضور پیدا میکنند و در نهایت هستههای اصلی شرکتهای فناور و دانشبنیان در این پارکها شکل میگیرد. هرچه این پارکها از سوی فولاد مبارکه تقویت شوند و تعاملات سازنده افزایش یابد، میتوانیم شاهد افزایش کمی و کیفی شرکتهای خدمتدهنده به فولاد مبارکه باشیم. همچنین این شرکتها میتوانند در توسعه فناوری به فولاد مبارکه یاری رسانند و خدماتی فناورانه را به صنعت فولاد کشور ارائه کنند.
مدیرعامل شرکت پشتیبانی و توسعه فناوری و نوآوری فولاد مبارکه خاطرنشان کرد: با هدایت هستههای فناور، حمایت از شرکتهای در حال تأسیس و همکاری مناسب با شرکتهای بالغ دانشبنیان، فعالیتهای این شرکتها در راستای منافع و نیازمندیهای فولاد مبارکه شکل خواهد گرفت.
وی تصریح کرد: در قالب این تفاهمنامه قرار است به پارکهای مختلف دایر در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان کمک لازم جهت تخصیص منابع حمایتی به شرکتها و گروههای فناور تازهتأسیس صورت پذیرد.
پالیزدار تأکید کرد: این تفاهمنامه در حوزههای معدن و صنایع فولاد است و حوزههای دیگر شامل آب و محیطزیست، انرژی، تجهیزات، قطعات و مواد مصرفی و حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات را نیز شامل میشود.
وی بیان کرد: فولاد مبارکه همواره در صنعت فولاد کشور پیشرو بوده و در این همکاری، افقهای بلندی را برای زیستبوم فناوری و نوآوری استان متصور است. این شرکت در تلاش است تا با حمایتهای مادی و معنوی خود، زمینه تبدیل زیستبوم فناوری و نوآوری اصفهان به بالغترین زیستبوم فناوری و نوآوری کشور را فراهم آورد.
قاسم مصلحی رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان نیز در این زمینه اظهار کرد: شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان یکی از شهرکهای پیشرو در حمایت از شرکتهای دانشبنیان در کشور است و هماکنون حدود ۶۲۰ شرکت را در این شهرک تحت پوشش قرار داده است.
وی گفت: این میزان از فعالیتها به لطف الهی و تلاش جوانان این مرزوبوم روبهرشد است، ولی اگر بخواهیم این حرکت سریعتر انجام شود و اثرگذاری بیشتری در کشور داشته باشد، باید اجزاءی مختلفی در این زمینه شریک شوند و به این جریان مهم در کشور کمک کنند.
رئیس شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان افزود: فولاد مبارکه از اعتبار زیادی در صنعت و اقتصاد کشور برخوردار است و به همین دلیل، شرکتهای زیادی با این مجموعه مهم تولیدی همکاری دارند. در نتیجه افزایش حمایت از زیستبوم فناوری و نوآوری استان، فولاد مبارکه به الگویی برای دیگر شرکتها تبدیل شده و برای همین دیگران نیز از چنین حرکتهایی استقبال میکنند.
وی خاطرنشان کرد: با عقد چنین تفاهمنامههایی، جهش قابلتوجهی در زیستبوم فناوری صورت میپذیرد و به لطف الهی تاکنون توافقات خوبی در این زمینه انجام شده تا برای ایجاد شرکتهای دانشبنیانِ فعال در زمینههای صنعت فولاد و برخی دیگر از موضوعات، حمایتهای لازم از سوی فولاد مبارکه انجام شود.
مصلحی تصریح کرد: امیدواریم با ادامه روند این حمایتها از سوی فولاد مبارکه اصفهان به پایتخت تکنولوژی فولاد و صنایع مرتبط در کشور تبدیل شود که این موضوع باعث میشود شاهد ایجاد بستری برای رشد در دیگر موضوعات نیز باشیم.