تاریخ: ۱۱ آبان ۱۴۰۱ ، ساعت ۱۶:۲۹
بازدید: ۲۶۱
کد خبر: ۲۷۹۱۲۸
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

تامین ۶۴ درصد نیاز صنایع فولاد کشور از منطقه زغال سنگ طبس در افق ۱۴۰۴

تامین ۶۴ درصد نیاز صنایع فولاد کشور از منطقه زغال سنگ طبس در افق ۱۴۰۴
‌می‌متالز - مهندس حمیدرضا عسکری مدیر مجتمع معادن زغال سنگ طبس در حاشیه نمایشگاه سمپوزیوم فولاد کیش با اعلام این خبر گفت: براساس سند چشم انداز توسعه ایران در افق ۱۴۰۴ برنامه تولید فولاد کشور، رسیدن به ظرفیت ۵۵ میلیون تن می‌باشد که برای تولید این میزان فولاد، تأمین زغال سنگ خام برای ۴٫۳۴ میلیون تن از منطقه زغال سنگ طبس برنامه ریزی شده است که ۶۴ درصد نیاز کشور را پوشش می‌دهد.

به گزارش می‌متالز، وی با اشاره به تولید ۱٫۷ میلیون تن زغال سنگ خام و ۷۷۰ هزار تن کنسانتره زغال سنگ در سال گذشته در منطقه طبس، بیان کرد: برای سال ۱۴۰۱، افزایش به میزان بیش از ۲ میلیون تن زغال سنگ خام و بیش از یک میلیون تن کنسانتره برنامه ریزی شده است.

عسکری با بیان اینکه اکتشافات منطقه زغال سنگ طبس توسط سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران و شرکت تهیه و تولید مواد معدنی ایران از سال‌های دور آغاز و کماکان ادامه دارد، گفت: این امر منجر به شناسایی حوزه زغال سنگ طبس با بیش از ۳۰ هزار کیلومتر مربع و ذخیره تخمینی ۶ میلیارد تن و ذخیره اکتشافی ۲٫۷۷ میلیارد تن زغال سنگ کک شو و حرارتی شده است.

به گفته وی منطقه زغالسنگ طبس غنی‌ترین و بزرگترین ناحیه زغالی ایران محسوب می‌شود، بطوریکه حدود ۷۶ درصد ذخایر زغال سنگ کشور در این منطقه قرار دارد.

مدیر مجتمع معادن زغال سنگ طبس افزود: براساس اکتشافات انجام شده در حال حاضر تجهیز و بهره برداری از ۷ بلوک معدنی و احداث ۳ واحد زغالشویی در دستور کار این مجتمع قرار دارد که ظرفیت تولید ۲٫۸۵ میلیون تن زغال سنگ خام و ۶۷۵ هزار تن کنسانتره را به همراه خواهد داشت.

عسکری از اشتغال ۶ هزار نفر در منطقه زغال دار طبس خبر داد و افزود: با فعال شدن طرح‌های توسعه‌ای در آینده نزدیک این میزان به بیش از ۱۲ هزار نفر خواهد رسید.

وی همچنین بر لزوم آموزش نیروی انسانی و متخصص با روش‌های جدید بهره برداری از معادن زغال سنگ تأکید کرد و گفت: معادن منطقه طبس به روش‌های مکانیزه و سنتی تجهیز و بهره برداری می‌شوند که با توجه به برنامه‌های توسعه و تجهیز معادن جدید به روش‌های جدید مکانیزه، لزوم آموزش نیروی انسانی یکی از اولویت‌های مهم بشمار می‌رود.

منبع: تجارت گردان

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده