تاریخ: ۲۶ آبان ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۲:۲۸
بازدید: ۸۸۲
کد خبر: ۲۸۱۴۶۷
سرویس خبر : آهن و فولاد

پراکندگی تصمیم‌گیری از چالش‌های صنعت فولاد است

پراکندگی تصمیم‌گیری از چالش‌های صنعت فولاد است
‌می‌متالز - مدیران عامل شرکت‌های فولادی زیرمجموعه وزارت کار با صولت مرتضوی دیدار و گفتگو کردند.

به گزارش می‌متالز، مدیران‌عامل شرکت‌های فولادی زیرمجموعه سازمان و صندوق‌های بازنشستگی تابعه وزارت کار با صولت مرتضوی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی دیدار کردند.

در این دیدار که سه ساعت به طول انجامید و آخرین وضعیت زنجیره فولاد کشور از استخراج سنگ آهن تا صادرات محصولات بررسی شد، ایرج رخصتی مدیرعامل ذوب آهن اصفهان، کسری غفوری مدیرعامل فولاد خراسان، احسان دشتیانه مدیرعامل صبا فولاد خلیج فارس، امیرحسین حاجی رحیمیان مدیرعامل شرکت تهیه و تولید مواد معدنی شرق فولاد خراسان، علیرضا چایچی مدیرعامل فولاد آلیاژی ایران، امیرحسین نادری مدیرعامل شرکت سرمایه‌گذاری صدر تأمین، احمد صادقیان مدیر عامل شرکت فولاد اکسین خوزستان، علی خنیفر مدیرعامل شرکت لوله‌سازی اهواز و برخی دیگر از مدیران فولادی و مسئولان ارشد وزارت کار حضور داشتند.

«سیدصولت مرتضوی» در این دیدار یکی از مشکلات اساسی این صنعت را عدم سرمایه‌گذاری برشمرد و بر توجه ویژه به موضوع توسعه و سرمایه‌گذاری تأکید کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: تا زمانی که سرمایه‌گذاری انجام نشود توسعه نیز نخواهیم داشت و صنعت فولاد نیز دچار فرسودگی و عدم به‌روزرسانی می‌شود.

مرتضوی تصریح کرد: به دلایل مختلف، سرمایه‌گذاری خارجی در این بخش نداریم بنابراین باید «بسته سرمایه‌گذاری» در حوزه‌های مختلف از جمله فولاد، نفت و پتروشیمی تعریف شود.

وی پراکندگی تصمیم‌گیری در این صنعت را یکی دیگر از چالش‌ها دانست و تأکید کرد: در این صنعت همانند نخ تسبیح باید وحدت وجود داشته باشد و کار را به دست افراد دارای اهلیت سپرد و گفتمان مشترک تعریف کرد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به کوچک‌سازی ساختار اظهار کرد: کوچک‌سازی با ادغام شرکت‌های کوچک ضرورت دارد.

مرتضوی «نظارت میدانی» از پروژه‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: مدیران باید در جریان روند کار پروژه‌ها در منطقه باشند و از مدیران پروازی استفاده نشود.

وی پیگیری مباحث حقوقی را ضروری دانست و گفت: شورای عالی حقوقی قوی باید تشکیل تا مشکلات حقوقی شرکت‌ها رفع و رجوع شود.

وزیر تعاون بر افزایش بهره‌وری تأکید و تصریح کرد: شرکت‌های زیان‌ده و اضافه باید فروخته و تبدیل به سرمایه شوند.

مرتضوی ضمن اشاره به کاهش هزینه‌های اضافه، گفت: مدیر هماهنگ‌کننده در استان‌ها باید حضور داشته باشد و امور را از نزدیک پیگیری کند.

ایجاد هلدینگ‌های تخصصی در تکمیل زنجیره مدل‌های طراحی‌شده

احمد خانی‌نوذری، معاون امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این نشست یکی از سیاست‌های این وزارتخانه را ایجاد هلدینگ‌های تخصصی در تکمیل زنجیره ارزش محصولات عنوان کرد.

وی افزود: در هفته‌های گذشته نشست‌های زنجیره‌ای اقتصادی و تخصصی با محور‌های مختلفی از جمله دارو، پتروشیمی و فولاد با حضور وزیر کار برگزار شده و این نشست‌ها ادامه خواهد داشت.

علیرضا عسگریان، دستیار ویژه وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این نشست گفت: ما باید یک برنامه یک‌ساله با تعیین میزان مداخله و نقش وزارتخانه و صندوق‌ها داشته باشیم تا خروجی این نشست‌ها مشخص و همین موضوع باعث هماهنگی درون‌گروهی و ایجاد برنامه واحد شود.

در ابتدای این نشست مدیران برخی شرکت‌های صنعت فولاد به تشریح عملکرد و چالش‌های موجود پرداختند.

منبع: دنیای معدن

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه:

دستاورد‌های فولاد مبارکه با در نظر گرفتن محدودیت‌ها خیلی بهتر مشخص می‌شود/ تولید ۵ محصول جدید در فولاد مبارکه تا پایان امسال/ حل بحران آب صنایع استان اصفهان تا ۲ ماه آینده/ افزایش ۱۴.۷ درصدی سود فولاد مبارکه نسبت به مدت مشابه در ۶ ماه نخست امسال/ ما تا پایان سال آینده محدودیت انرژی برق را نخواهیم داشت