به گزارش میمتالز، علیرضا شاهمیرزایی روز پنجشنبه در همایش ملی خرما بیان کرد: این میزان تسهیلات به حدود ۴۰ هزار طرح با پیشبینی اشتغالزایی برای نزدیک به ۱۲۰ هزار نفر پرداخت شده است.
وی یادآور شد: این در حالی است که در سال ۹۹ تنها یکهزار و ۵۰۰ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده بود و در ماههای ابتدایی ۱۴۰۰ نیز یک ریال از این تسهیلات اعطا نشد.
معاون تجارت و خدمات وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: دولت سیزدهم در تامین مالی برای متقاضیان سرمایهگذاری جهش بزرگی داشته است و پیگیری برای جذب اعتبار اعطای این تسهیلات در ۱۴۰۱ نیز انجام شده تا با رفع برخی موانع پرداخت صورت گیرد.
شاهمیرزایی درباره پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در استان بوشهر گفت: در سال ۱۴۰۰ در این استان ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلات به ۴۵۴ طرح با بیش از یکهزار ۳۰۰ تعهد اشتغال پرداخت شده است.
وی اضافه کرد: در این سال ۱۰۸ میلیارد تومان تسهیلات به فعالان بوشهری حوزه خرما پرداخت شد که ۱۰۰ میلیارد تومان آن در حوزه بسته بندی و هشت میلیارد تومان در زمینه تولید خرما بوده است.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: یکی دیگر از مولفههای توسعه سرمایه گذاری در کشور بهبود فضای کسب و کار و به طور مشخص تسهیل صدور مجوزها است.
وی گفت: بر اساس قانون صدور مجوزها نباید منوط به برخورد سلیقهای مسوول این بخش باشد، کاغذ باید به طور کامل از این فرآیند حذف شود؛ همه مدارک و مستندات از قبل در درگاه ملی مجوزها بارگذاری شده و فعال اقتصادی بداند باید چه شرایط و ضوابطی را کسب تا بتواند مجوز فعالیت دریافت کند.
شاه میرزایی اعلام کرد: تا کنون ۲۰۰ هزار مجوز کسب و کار بدون مراجعه حضوری و رد وبدل کردن حتی یک برگ کاغذ صادر شده است که دستاورد بزرگی برای دولت سیزدهم در این زمینه است.
وی با بیان اینکه این رویه باید تداوم یابد، اضافه کرد: ۱۳۵ هزار مجوز نیز به صورت کامل الکترونیک در دست بررسی است.
معاون تجارت و خدمات وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: یکی دیگر اقتضائات رشد سرمایه گذاری در کشور فعالیت رایزنان بازرگانی در کشورهای مختلف است که کمک شایانی به توسعه روابط تجاری میکند.
وی تاکید کرد: این رایزنان نباید از کارمندان دولت باشند و به بخش خصوصی سپرده شود، چون به سبب نفعی که از این محل برای خود به دست میآورد، تلاش بیشتری خواهد کرد و به طور حتم شاهد توسعه روابط خارجی تجاری با دیگر کشورها خواهیم بود.
شاه میرزایی اضافه کرد: ثبات اقتصادی از مهمترین مولفههای توسعه سرمایه گذاری است و دولت و مجلس باید به ایجاد این ثبات و پیش بینی پذیر کردن فضا پایبند باشند، زیرا در این زمینه صدور مستمر دستورالعمل ها، بخشنامهها و عوارض و محدودیتها مخل هستند.
جشنواره بین المللی خرما و صنایع وابسته از روز سهشنبه ۲۷ دی ماه در استان بوشهر آغاز شده است.
به گزارش ایرنا، این رویداد شامل نمایشگاه، میزملی، همایش و اختتامیه نمایشگاه بین المللی خرما و صنایع وابسته در استان بوشهر است.
منبع: صدای بورس