تاریخ: ۰۳ بهمن ۱۴۰۱ ، ساعت ۲۱:۴۰
بازدید: ۱۵۷
کد خبر: ۲۸۹۳۱۵
سرویس خبر : خودرو و قطعه سازی
مدیرکل صمت استان لرستان خبر داد:

راه‌اندازی خودروسازی بروجرد با تعهد ساخت ۳۰ هزار خودرو در سال

راه‌اندازی خودروسازی بروجرد با تعهد ساخت ۳۰ هزار خودرو در سال
‌می‌متالز - مدیرکل صمت استان لرستان با بیان اینکه خودروسازی بروجرد پس از ۶ سال احیا و راه‌اندازی شده، اعلام کرد که مطابق پروانه فعالیت، ظرفیت این خودروسازی، تولید ۳۰ هزار دستگاه در سال است.

به گزارش می‌متالز، «بهمن جعفری» مدیرکل صمت استان لرستان ضمن بیان مطلب فوق اظهار کرد: خودروسازی بروجرد سال ۱۳۷۷ توسط شرکت زاگرس خودرو در زمینه تولید انواع خودرو‌های سواری با برند پروتون احداث شده است.

وی ادامه داد: این واحد تولیدی در سال ۱۳۹۵ به‌صورت اجاره به شرط تملیک جهت تولید خودرو‌های هنتگ و فوتون به شرکت عظیم خودرو واگذار شد که پس از تولید ۲۰۰ دستگاه خودرو دچار مسائل حقوقی و قضایی شد. در نهایت به علت عدم انجام تعهدات به مالک و عدم تحقق ۳۸۰۰ دستگاه پیش فروش به مشتریان، توسط مرکز داری اتاق بازرگانی قرارداد فی‌مابین شرکت زاگرس خودرو و شرکت عظیم خودرو فسخ و رأی توسط اجرای احکام دادگستری استان انجام شد و واحد تولیدی به گروه صنعتی فردا واگذار شد.

مدیرکل صمت استان لرستان افزود: پس از بررسی‌های انجام شده و استعلامات و تعیین تکلیف مانده بدهی با بانک صنعت و معدن و ارائه برنامه تولید و تولید آزمایشی پروانه بهره‌برداری واحد جهت تولید خودرو‌های سواری SX ۵ و TU ۵ تحت لیسانس شرکت ساینومک از کشور چین صادر شد و این واحد بعد از ۶ سال تعطیلی مجدداً احیا و به چرخه تولید بازگشت.

وی در ادامه تاکید کرد: این کارخانه در زمینی به مساحت ۲۵۰ هکتار احداث شده که زیربنای ساختمان‌های تولیدی و غیرتولیدی شش هکتار است.

جعفری با اشاره به این‌که در حال حاضر ۱۲۰ نفر با بیمه در این واحد تولیدی در حال فعالیت هستند، تصریح کرد: بعد از راه‌اندازی واحد تا پایان سال، این افراد به ۳۰۰ نفر افزایش می‌یابد و در صورت تحقق برنامه تولید در سال آینده به ۸۰۰ نفر خواهد رسید.

وی در رابطه با ظرفیت تولید اسمی این واحد تولیدی، عنوان کرد: مطابق پروانه ظرفیت این واحد تولید ۳۰ هزار دستگاه در سال بوده، اما برنامه شرکت در سال آینده تولید ۴۸ هزار دستگاه خودرو است.

مدیرکل سازمان صمت استان لرستان در ادامه تصریح کرد: این واحد تولیدی شش مگاوات برق مصرف کرده و دارای پنج حلقه چاه است.

وی یادآور شد: این واحد تولیدی تحت لیسانس شرکت ساینومک چین در ابتدا به صورت ورود SKD و بعداً به صورت CKD عملیات مونتاژ و تولید خودرو انجام خواهد شد.

جعفری همچنین گفت: یکی از برنامه‌های شرکت تولید براساس پلتفرم ۵۰ درصدی ساخت داخل و ۵۰ درصدی قطعات خارجی از کشور چین است.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده