به گزارش میمتالز، وحیدی میگوید: الآن ما در قضیه گوشت مقداری مشکل داشتیم که تلاش شد با واردات گوشت یک مقدار کنترل شود. الآن هم براساس گزارشها و طبق عددهایی که دوستان دادند، گوشت باید در میادین به قیمت ۲۳۲هزار تومان به فروش برسد. این طبعا باعث شده تا قیمت گوشت را که ما بهصورت غیرقابلقبول داشتیم، کنترل شود..
با توجه به مسوولیتهایی که وزارت کشور در حوزه معیشتی و عضویت در ستاد اطلاعرسانی و تبلیغات اقتصادی داشته است، آیا گزارش جدید مرکز آمار از تورم شدید امسال و افزایش فشارهای معیشتی و تأثیرات امنیتی آن در وزارت کشور و شورای امنیت مورد بررسی قرار گرفته است؟ آیا این دغدغه از طرف شما به دولت در قالب تذکر یا هشدار منتقل شده است؟
البته ما دیگر در ستاد تبلیغات اقتصادی نیستیم، چون سازوکار عوض شده است، اما بله، دولت مخصوصا خود آقای رئیسجمهور بهشدت بر سر مسائل تورمی حساس است. آقای مخبر، معاون اول رئیسجمهور بهطور مرتب برای این کار جلسه میگذارند و جلسات ستاد تنظیم بازار را برگزار میکنند. آقای معاون اول همه مسائل را بهطور مرتب کنترل میکنند و جابهجایی قیمتها را رصد و ارزیابی میکنند؛ تمام تلاششان هم این است که به هر نحوی که شده تورم را کنترل کنند.
در خیلی از اقلام تورم این اتفاق افتاده است. الآن ما در قضیه گوشت مقداری مشکل داشتیم که تلاش شد با واردات گوشت یک مقدار کنترل شود. الآن هم براساس گزارشها و طبق عددهایی که دوستان دادند، گوشت باید در میادین به قیمت ۲۳۲هزار تومان به فروش برسد. این طبعا باعث شده تا قیمت گوشت را که ما بهصورت غیرقابلقبول داشتیم، کنترل شود.
در هر موردی که این اتفاق بیفتد بلافاصله آقای مخبر، معاون اول رئیسجمهور و مجموعه ستاد تنظیم بازار روی آن تمرکز میکنند و بسیج میشوند تا جلویش گرفته شود.
ببینید! ما یکسری مشکلات مزمن اقتصادی داریم. بهطور طبیعی این مشکلات مزمن اقتصادی حاصل دهها سال است و حتی از قبل انقلاب، ما در بعضی موارد تورم داشتهایم. بله تورم یکی از مشکلات مزمن اقتصادی ماست؛ دولت هم بر سر مقابله با آن خیلی محکم است که این کار انجام شود و اهتمام دارد؛ تلاشهای خودش را هم دارد انجام میدهد و من امیدوارم که دوستان ما در بخشهای اقتصادی که مسئولیت دارند راهکارهایی برای رسیدن به این هدف دنبال کنند.
بخش زیادی از این وضعیتی که مردم شاهدش هستند برای دوره و دورههای قبل و مشکلات مزمن اقتصادی است. کسانی که این حرفها را میزنند دورههای طولانی مسئولیت بر عهدهشان بوده و این تورم مال امروز و دیروز نبوده است. آن چیزی که اتفاقا رخ داده این است که آنها پیشبینی میکردند که بعد تغییر و اصلاح نرخ ارز ما تورم ۳رقمی به بالا خواهیم داشت، ولی این اتفاق نیفتاد و نرخ رشد تورم نسبت به قبل یعنی آن موقعی که دولت را تحویل گرفتیم و ۵۹درصد بود، خیلی کاهش پیدا کرد و به ۴۰درصد هم رسید؛ حالا برخی اقلام را میگیرند و خیلی روی آن مانور میدهند. خب این یک مقدار منصفانه نیست.
بله من خودم از بازار خرید میکنم. بله ۲تا ۳موضوع خاص است که دولت هم روی آن نگاه ویژه دارد. در بحث گوشت که اشاره کردم بلافاصله تلاش صورت گرفته تا کنترل شود و شرایط را اصلاح کنند. در بحث خودرو هم مردم یک مقداری گلایه دارند، ولی نباید شرایطش را به همه اقلام ضروری زندگی مردم تعمیم دهند.
ما اتفاقات اخیر کشور در بحث ارز را یک توطئه میدانیم. ما فقط مسائل اقتصادی را در التهابات بازار ارز دخیل نمیدانیم، توطئهای است که دشمن دنبال میکند تا وقتی در صحنه اغتشاشات نتوانست به جایی برسد، در صحنه اقتصادی و موضوع ارز دخالت کند و آن را مبنایی برای ایجاد ناآرامیها در کشور کند.
این بخش را دوستان اقتصادی باید توضیح دهند، چون سر و کار مستقیم با آثار ملموس واقعیتهای سیاسی و مداخلهگر در اقتصاد دارند و از ظرفیتهای مجموعه خودشان نیز مطلع هستند. الآن اگر جواب بدهم میگویند چرا در موضوعات دیگر جواب دادید.
منبع: جماران