به گزارش میمتالز، مصطفی وحید زاده، مدیرعامل گروه صنعتی تراکتور سازی ایران و نامزد انتخابات اتاق بازرگانی تبریز در گفتگو با نصر با بیان اینکه مجموعههای صنعتی بزرگ در کشور معمولا با سرمایه گذاری دولتی ایجاد شده است، گفت: در صنایع مادر حضور دولت ضرورت دارد، ولی نحوه عمل دولت هم مهم است. متاسفانه مشکلات را همواره به دولت انعکاس میدهند که تنها دولت مقصر بسیاری از مشکلات نیست و برخی عوامل هم در فعالیت صنایع اخلال ایجاد میکنند.
وی در ادامه افزود: امروزه خصوصیتر از شرکت تراکتورسازی وجود ندارد و ۱۷ هزار پانصد سهام دار خصوصی در این شرکت وجود دارد. هر ساله گزارشهای منظم از اقدامات این شرکت صورت میگیرد که نشان دهنده قانون مدار بودن این مجموعه است و هیچ گاه از قانون خارج نمیشویم.
وحید زاده از نبود هیچ قانونی مبنی بر اینکه کسی که در مجموعه دولتی سهام دار است نمیتواند در انتخابات اتاق بازرگانی حضور داشته باشد، خبر داد و خاطر نشان کرد: نباید قانون را بر اساس عقاید خود تفسیر کرد و بهانههایی در این زمینه داشت. قدرت پیشرفت این مجموعه باعث شده است برخی از افراد از تاثیر این قدرت اطلاع داشته باشند. البته این مجموعه الگویی هم برای بخش دولتی و هم بخش خصوصی میباشد. زمانی که در شرکت تراکتور سازی قبول مسئولیت کردم، در کل ۸۲ موتور تولید میشد که در کمتر از شش ماه تعداد موتورهای تولیدی به ۱۲۹ عدد در روز رسید و هم اکنون ۱۴۰ موتور هر روز تولید میشود که باعث شد تا صنعت و اقتصاد استان ارتقای چشم گیری داشته باشد.
مدیرعامل شرکت تراکتور سازی ایران ادامه داد: این اتفاق سبب شد که کارگاههایی که در آستانه تعطیلی قرار داشتند، گستردهتر شوند و تعداد شاغلان مجموعه را افزایش دهند. شرکت هپکو اراک که یکی از بزرگترین مجموعههای صنعتی کشور است به دلیل نبود موتور رو به تعطیلی بود که پس از افزایش تولید موتور در مجموعه تراکتور سازی، این شرکت هم نجات یافت و این افتخاری برای استان ما میباشد؛ بنابراین میتوان گفت تفکر خصوصی است که میتواند در شرایط سخت نجات بخش و تاثیر گذار باشد.
وحیدزاده همچنین در خصوص برنامههای خود در ورود به انتخابات بازرگانی گفت: در ائتلافی که برای ورود به انتخابات برگزیده شده است سعی کردیم از اقشار مختلف به خصوص پتانسیلهای نسل جوان و تخصص آنها استفاده کنیم. همچنین در برخی بخشهای مهم همچون صنعت حمل و نقل برای اولین بار ورود شود چراکه در قیمت تمام شده بسیار تاثیر گذار است. بغیر از آن در بخشهای لوازم خانگی، الکترونیک و صنعت مادر هم سعی کردیم ورود کنیم تا در تمامی بخشها نفرات متخصص داشته باشیم. در صنعت تراکتور هم اکنون ۵ هزار نفر بصورت مستقیم و ۶۰۰ تعمیر کننده مشغول به فعالیت هستند. همچنین باعث افتخار است که در طول یک سال اخیر ۵۰۰ نیروی جوان بطور مستقیم در این مجموعه استخدام شدند که در چندین مجموعه دیگر هم تاثیر گذار بودند.
این فعال صنعتی با اعلام خبر خوش دیگر در زمینه صنعت استان بیان داشت: همانور که اطلاع داشتید از سال ۱۳۹۴ خودروسازی دیزلی آذربایجان تقریبا تعطیل بود که در برنامه بودجه سال آینده ۴۵۰ کامیونت ۱۱ تنی که به صورت انحصاری در اختیار تراکتور سازی است، تولید خواهیم کرد. با این حال معاون اول رئیس جمهور برای افتتاح پروژههایی در حد پروژههای ملی به تبریز سفر خواهند کرد و با افتتاح طرحها برای احیای مجدد این مجموعهها اقدام خواهد شد.
مدیرعامل گروه صنعتی تراکتور سازی ایران با بیان اینکه این مجموعه به عنوان قطب سوم صنعت خودرو میتواند اعلام موجودیت کند، اظهار داشت: مجموعه تراکتور سازی در حال حاضر به جایگاهی رسیده است که سهامهای شرکتهای بزرگی همچون سیبا موتور را در اختیار قرار دهد و گام به گام به اهداف بزرگ تری دست یابد. امسال همچنین موفق شدیم برای اولین بار رکورد تاریخی تولید بیش از ۳۰ هزار موتور صد در صد داخلی را به ثبت کنیم.
وحید زاده در پایان گفت: با توجه به تجربه موفق ۵۵ ساله در صنعت و اقتصاد دغدغه حضور واقعی و تاثیر گذار شرکت تراکتور سازی را در اتاق بازرگانی داشتم و برنامههای خوبی در این مدت جمع بندی شده است. بایستی به رایهایی که داد میشود احترام گذاشته شود و به جای پرداختن به حواشی انتخاباتی به مشکلات بزرگ اقتصادی کشور برنامه ریزی کنیم.
منبع: آژانس خبری تحلیلی نصر