تاریخ: ۲۴ فروردين ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۳:۲۴
بازدید: ۳۰۴
کد خبر: ۲۹۸۸۷۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت

گمرک مهاباد به خارج از محدوده شهر منتقل می‌شود

گمرک مهاباد به خارج از محدوده شهر منتقل می‌شود
‌می‌متالز - ناظرگمرکات آذربایجان‌غربی در مهاباد از تخصیص اعتبار برای احداث ساختمان جدید گمرک این شهرستان خبر داد. ۲۴ میلیون دلار انواع کالا پارسال از گمرک مهاباد به کشور‌های منطقه صادر شد.

به گزارش می‌متالز، ناظرگمرکات آذربایجان غربی درمهاباد با اشاره به توسعه گمرک مهاباد و اختصاص زمین جدید و انتقال آن به خارج از محدوده شهرگفت: بعد از مشخص کردن محل احداث گمرک و برآورد‌های اولیه اعتبار تخصیص داده شده اعتبار را اعلام خواهیم کرد.

خالد جنگجو افزود: گمرک شهرستان خوی نیز نیاز به انتقال به خارج از شهر دارد که در اولویت برنامه‌های کاری گمرکات است.

وی اضافه کرد: بیش از ۸۵۰ میلیون دلارکالا پارسال از گمرکات استان صادر شده است.

ناظرگمرکات آذربایجان غربی بیان کرد: پارسال ۳۳ درصد افزایش صادرات از لحاظ وزنی و ۱۰ درصد به لحاظ ارزشی یعنی بیش از دو میلیون تن از گمرکات استان صادرات داشته ایم که به ارزش بیش از ۸۵۰ میلیون دلاربوده است.

وی همچنین گفت: واردات در سطح گمرکات استان هم حدودا ۶۱۸ هزارتن به ارزش هزارو ۵۷ میلیون دلار بوده که درمقایسه با سال ۱۴۰۰ حدودا ۲ درصد کاهش واردات را نشان می‌دهد، ولی از لحاظ ارزش ۱۳ درصد افزایش واردات داشته ایم.

۲۴ میلیون دلار انواع کالا پارسال از گمرک مهاباد صادر شده است که مقصد بیشتر کالا‌های صادراتی کشور‌های عراق، ترکیه و افغانستان بوده است.

تعداد بازدید : 8

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم