تاریخ: ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۸:۲۵
بازدید: ۱۱۶
کد خبر: ۳۰۰۸۷۷
سرویس خبر : آهن و فولاد

قطب صنعت فولاد کشور، حرکتی پرشتاب با گذر از چالش‌ها

قطب صنعت فولاد کشور، حرکتی پرشتاب با گذر از چالش‌ها
‌می‌متالز - بررسی عملکرد سال ۱۴۰۱ شرکت فولاد مبارکه اصفهان گویای این واقعیت است که قطب صنعت فولاد کشور حرکت در مسیر جدیدی را با وجود چالش‌های مختلف، بدون توقف و پرشتاب دنبال می‌کند.

به گزارش می‌متالز، محمدیاسر طیب نیا مدیرعامل فولاد مبارکه در تازه‌ترین نشست خبری خود آمار داد که پارسال تولید شمش فولادی (تختال) از مرز هفت میلیون تن در بزرگترین فولاد ساز کشور گذشت و رکوردتولید هفت میلیون و ۲۱۴ هزار تن تختال به ثبت رسید که این مهم گویای فعالیت منسجم بین واحد‌های مختلف پشتیبانی کننده محسوب می‌شود.

جمهوری اسلامی ایران اکنون در بین ۱۰ فولاد ساز جهان جای گرفته و این در حالی است در افق چشم انداز ۱۴۰۴ دستیابی به رتبه هفتم دنیا را هدف گذاری کرده است.

مدیرعامل فولاد مبارکه اعلام کرد: حاصل فعالیت این واحد صنعتی در سال ۱۴۰۱ تولید ۱۰ میلیون و ۲۴۴ هزار تن بود که خود بمنزله یک رکورد است.

امروز مساله انرژی بویژه برق در تابستان‌ها و زمستان‌ها گاز بمنزله چالشی جدی پیش روی صنایع کشور قرار گرفته که در این ارتباط

بزرگترین فولاد ساز کشور در قالب برنامه‌های مختلف، درصدد برطرف ساختن این مشکل است.

طیب نیا گفت: پیشرفت ۷۵ درصدی پروژه احداث نیروگاه سیکل ترکیبی با بازدهی بالا در سال ۱۴۰۱ در واقع رکوردی از سرعت پیشرفت پروژه‌های توسعه و نشانی از عزم این شرکت در تحقق کمی و کیفی و متوازن در گروه فولاد مبارکه است.

وی تصریح کرد: تجربه سه دهه گذشته به روشنی به ما آموخته است که فولاد مبارکه می‌تواند الگوی رشد تولید و قطع وابستگی با تکیه بر توان داخلی باشد و در این مسیر اتکا به فرهنگ ایثار و فداکاری لازمه پیشرفت است و بهره گیری از نسل جوان و آینده ساز تضمین کننده آینده‌ای بهتر برای ایران عزیز است.

بهره گیری از شرکت‌های دانش بنیان

امروز با توجه رویکرد جدی صنایع کشور به استفاده از محصولات داخلی و محدویت منابع که جوابگوی نیاز‌ها نیست، فولاد مبارکه در چارچوب مسولیت اجتماعی خود برای حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و توسعه فناوری در سطح کشور نسبت به برنامه ریزی لازم مبادرت ورزیده است.

بومی سازی بیش از هفت هزار قطعه و تجهیز برای نخستین بار در کشور و ارتقای ۳۰ درصدی سهم ساخت داخل از ۶۰ به ۹۰ درصد رسیده است.

طیب نیا اذعان دارد، امروز حدود دو هزار و ۸۰۰ شرکت در کشور تامین کالا، قطعات و تجهیزات، مواد و خدمات فولاد مبارکه را بر عهده دارند ونیز حدود سه هزار کارخانه و کارگاه از محصولات این شرکت در خطوط تولید خود استفاده می‌کنند و در واقع ورق تولیدی فولاد مبارکه در این واحد‌های تولیدی تبدیل به محصول می‌شود.

منبع: دنیای معدن

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده