به گزارش میمتالز، او اصل در نشست مشترک فعالان اقتصادی و مدیران دولتی استان زنجان با سفیر جدید ایران در ایروان، افزود: بر اساس برنامه ریزی اتاق زنجان، جلسات مشترکی در هفته با سفرای ایران در کشورهای مختلف در راستای توسعه مبادلات تجاری برگزار خواهد شد.
وی تصریح کرد: افزایش کیفیت تولید محصولات میتواند منجر به حضور هرچه بیشتر در بازارهای جهانی و کشورهای دیگر شده و صادرات کالای ایران هرچه بیشتر رونق پیدا کند. رئیس اتاق زنجان با اشاره به اینکه طی سالهای گذشته در حوزههای نساجی و تولیدات برقی، استان زنجان مراوداتی با ارمنستان داشته است، گفت: درنظر داریم تا برنامه ریزی صادرات محصولات دیگری نیز را به ارمنستان که یک بازار مطلوب و بسیار خوب برای محصولات تولیدی استان زنجان است را انجام دهیم. سفیر جدید ایران در ایروان نیز در این جلسه با بیان اینکه تلاشها برای رفع مشکلات تجار و ارتباط بیشتر با ارمنستان انجام خواهد گرفت، اظهار کرد: فراهم سازی بستر برای حضور و توسعه روابط هرچه بیشتر بین دو طرف یکی از وظایف سفارت است.
مهدی سبحانی با بیان اینکه زنجان میتواند بهعنوان مکمل تجاری ارمنستان مطرح شود، تصریح کرد: تولیدات استان زنجان در بخشهای صنایع کوچک، دام پروری و کشاورزی و صنایع غذایی میتواند در کشور ارمنستان بسیار موفق باشد. او با تاکید بر اینکه سهم استان زنجان از بازار صادرات ارمنستان باید افزایش پیدا کند، گفت: با توجه به آمار موجود و سهم پایین استان زنجان از بازار کشور ارمنستان مراودات را باید افزایش دهیم. وی با اشاره به اینکه در سفر اخیر نخست وزیر ارمنستان به ایران مقرر شد سهم صادرات ایران به این کشور به ۳میلیارد دلار ارتقا پیدا کند، افزود: این هدفگذاری قابل دستیابی است و سرمایهگذاری در صنایع زودبازده و جذب سرمایه گذار ارمنی برای سرمایهگذاری در داخل کشور نیز همراه با تولیدات مشترک برای صادرات به دیگر کشورها میتواند در دستور کار باشد. وی با بیان اینکه ارمنستان دروازه ورود به بازار کشورهای اوراسیا و یک بازار ۲۰۰میلیون نفری است، اظهار کرد: صادرات کالاهایی، چون محصولات دارویی نیز میتواند در سبد صادرات ما به ارمنستان قرار گیرد و این مهم با توجه به ظرفیتهای بالایی که در این بخش وجود دارد قابل رسیدگی است. سبحانی با بیان اینکه بر گزاری نمایشگاه توانمندی محصولات تولیدی استان زنجان میتواند در ارمنستان موردتوجه قرار گیرد، عنوان کرد: باید تجار ارمنی را با ظرفیتهای تولیدی خودمان آشنا کنیم.
منبع: دنیای اقتصاد