تاریخ: ۲۳ اسفند ۱۳۹۷ ، ساعت ۱۱:۵۳
بازدید: ۴۰۴
کد خبر: ۳۰۸۴۹
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی
در دیدار استاندار با معاون وزیر صمت عنوان شد:

ظرفیت های معدنی راه امیدبخش در توسعه کهگیلویه و بویراحمد

می متالز - علی محمد احمدی استاندار کهگیلویه وبویراحمد در سلسله برنامه ها و دیدارهای هفتگی اش دیروز چهارشنبه با خداداد غریب پور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در تهران در خصوص توسعه و تقویت ظرفیت های معدنی دیدار و گفت و گو کرد.
ظرفیت های معدنی راه امیدبخش در توسعه کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش می متالز، مدیر کل روابط عمومی استانداری کهگیلویه و بویراحمد در این زمینه گفت: در دیدار دیروز استاندار با معاون وزیر صمت بر شناسایی ظرفیت های معدنی، راه های جذب سرمایه گذاری در این بخش مهم اقتصادی و البته مغفول مانده و ضرورت نقش راهبردی آن در تقویت و توسعه پایدار این استان تاکید شد.
سید محمد تقوی افزود: ایجاد صنایع فرآوری، توسعه فعالیت های اکتشافی و ذخائر جدید معادن و ضرورت پهنه بندی مناسب در محدوده های مستعد معدنی، از دیگر محورهای مهم در دیدار دیروز احمدی استاندار کهگیلویه و بویراحمد با معاون وزیر صنعت و رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) بود.
وی اظهار داشت: استاندار کهگیلویه وبویراحمد و معاون وزیر صنعت همچنین در خصوص روند و حرکت پرشتاب و امیدبخش اجرای طرح فسفات چرام به عنوان یکی از طرح های مهم توسعه ای و اقتصادی کهگیلویه وبویراحمد نیز تاکید داشتند.
عملیات اکتشافی معدن فسفات چرام از سال 1349 آغاز و تا سال 1372 به طول کشید و پس از آن مطالعات امکان سنجی فنی و اقتصادی شروع شد.
عملیات اجرایی این طرح مهم معدنی پس از سالها رکود و توقف سرانجام با حمایت ویژه دولت تدبیر و امید و مسئولان و مقامات اجرایی کهگیلویه وبویراحمد عملیات اجرایی آن از حدود مهرماه سال 96 وارد فاز عملیاتی شده است.
براساس برآوردها، با بهره برداری اولیه از این معدن برای 600 نفر در دراز مدت یک هزار و 200 نفر به طور مستقیم شغل ایجاد می شود.
برآورد ذخیره معدن فسفات چرام 80 میلیون تن با عیار 8.5 تا 9 درصد است.
تاکنون 75 فقره پروانه بهره برداری معدنی با حجم سرمایه گذاری افزون بر سه هزار و 300 میلیارد ریال در کهگیلویه و بویراحمد صادر شده است.
این تعداد معدن با اشتغال 754 نفر و دارای بیش از یک میلیارد و 500 میلیون تن ذخیره معدنی هستند.
همچنین از این تعداد هم اینک 47 معدن فعال و در حال بهره برداری هستند.
میزان استخراج سالانه آن ها نیز حدود 2 میلیون و 400 هزار تُن است.
سیمان، مرمریت، آهک، گچ، سنگ لاشه، مارن، شن، ماسه، فسفات، بوکسیت و سلستین از عمده ترین معادن در کهگیلویه و بویراحمد محسوب می شوند.

عناوین برگزیده