به گزارش میمتالز، وی گفت: ما اعمال همه موارد مطرح شده را تایید نمیکنیم. به این دلیل، معتقد هستیم باید سه رکن مهم تعادل، توازن و عدالت نسبت به زنجیره فولاد در جریان باشد.
این فعال فولادی عنوان کرد: ما معتقدیم همانطور که با افزایش قیمتهای جهانی، قیمت در بازار داخلی افزایش پیدا میکند و تاثیر مستقیم بر این بازار میگذارد، به همینشکل هنگامی که قیمتهای جهانی کاهش پیدا میکند، این تأثیر با در بازار داخلی خود را نشان دهد.
رامین راد تصریح کرد: صنعت فولاد در کشور یا متاثر از بازارهای جهانی هست و یا نیست که از نظر ما نباید باشد، چرا که فولاد از ابتدای زنجیره تا انتهای زنجیره تماما داخلی است.
وی تاکید کرد: ما معتقد هستیم که باید از رویکرد صادراتی حمایت کرد. در این راستا، صنعت فولاد بعد از پتروشیمی دومین صنعت ارزآور غیر نفتی کشور است.
راد اظهارداشت: ما بیشتر با مصرفکننده نهایی در ارتباط هستیم و در نهایت افزایش قیمت به نفع مصرفکننده نیست و حمایت از حفظ بازار صادراتی نباید تاثیر منفی بر روی بازار داخلی داشته باشد و قیمت داخلی افزایش پیدا کند، چرا که مصرف کننده نهایی در این میان ضرر میکند.
این کارشناس صنعت فولاد در پایان با تاکید بر اینکه دولت باید نسبت به بخشنامه عوارض صادراتی تجدید نظر داشته باشد، تاکید کرد: باید سیاستهایی اتخاذ کرد که کمترین اثرگذاری را بر قیمت و تامین در بازار داخلی فولاد داشته باشد.
منبع: فولادبان