به گزارش میمتالز، قیمت خودرو امروز ۱۹ مرداد ۱۴۰۲ از یک روند پایدار بهره میبرد. اما اتفاق عجیب این است که امروز برخلاف سایر روزها در بازار خودروهای مونتاژی، تلاطم بیشتری نسبت به بازار خودروهای داخلی به چشم میخورد.
اما منظور از تلاطم، افت و خیزهای چند ده میلیونی نبوده و بیشترین افزایش یا کاهش قیمتی، حتی به ۱۰ میلیون تومان هم نمیرسد. به نظر میرسد بازار خودرو از وضعیت افت و خیزهای عجیب و غریب خارج شده و مردم، دیگر به چشم سرمایه گذاری به این بازار نگاه نمیکنند.
با توجه به قیمتهای اعلامی وبسایت کارنامه، قیمت خودرو امروز روند با یکسانی را طی نکرد.
قیمت خودروهای داخلی از آغاز امروز، نوسانات بسیار جزئی داشته و تغییر آنچنانی تجربه نکرده است.
شاهین G شرکت سایپا با افت سه میلیون تومانی، به قیمت ۵۷۴ میلیون تومان رسید.
پژو ۲۰۷i دندهای که از هاچبکهای پرطرفدار ایران خودرو به شمار میرود، نسبت به روز گذشته تنها پنج میلیون کاهش قیمت داشته و به نرخ ۶۳۵ میلیون تومان معامله میشود.
دنا پلاس ۶ دنده توربو، که پرقدرتترین سدان تولیدی ایران خودرو محسوب میشود نیز، پنج میلیون تومان افت قیمتی داشته و به قیمت ۷۵۲ میلیون تومان خرید و فروش میشود.
پژو پارس LX TU۵ که رکورددار افت قیمت در بازار خودروهای داخلی است، تنها ۷ میلیون تومان کاهش قیمت داشته و به نرخ ۶۲۳ میلیون تومان رسید.
امروز در بازار مونتاژیها، قیمت خودرو تلاطم بیشتری نسبت به بازار داخلیها تجربه میکند.
چری آریزو ۵ توربو جدید، با ۱۰ میلیون تومان افت قیمتی که نسبت به روز گذشته داشت، به قیمت یک میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان رسید.
چری تیگو ۷IE جدید، اما برخلاف آریزو ۵، ۱۰ میلیون تومان افزایش قیمت را تجربه کرد و به این ترتیب روی کانال یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان قرار گرفت.
فونیکس تیگو ۷ پرو نیز یک افت ۱۰ میلیون تومانی داشته و از کانال یک میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان فاصله گرفته است. این خودرو از ابتدای امروز با قیمت یک میلیارد ۷۹۰ میلیون تومان معامله میشود.
فیدلیتی پرایم ۵ نفره، اما رکورددار افزایش قیمت بین مونتاژیهای بازار بود. این کراساوور چینی با ۴۰ میلیون تومان افزایش نسبت به روز گذشته، به کانال یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان رسید.
با توجه به تعطیلی بازار خودرو در روز آینده، احتمال تغییرات قیمتی بسیار پایین است. اما هفته آتی، قیمت خودرو متأثر از آغاز واردات گسترده، احتمالا با کاهش نسبی همراه باشد. اما شاید شروط گذاشتهشده بر سر راه واردات خودرو اعم از لزوم انتقال فناوری به داخل کشور، میتواند روند ورود خودرو به کشور و ترخیص از گمرک را با مشکل جدی مواجه سازد.
بنابراین، خبردرمانیهای واردات تا حدودی میتواند بر کاهش یا ثبات قیمتها تأثیر بگذارد و مسوولان، باید هرچه سریعتر اقدامات لازم جهت ورود گسترده خودروها به کشور را داشته باشند.
منبع: تجارت نیوز