تاریخ: ۱۲ شهريور ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۷:۲۷
بازدید: ۱۸۰
کد خبر: ۳۱۶۲۸۴
سرویس خبر : اقتصاد و تجارت
عملکرد بازار سهام در دومین روز هفته بررسی شد

کم‌جان، اما امیدوارکننده

کم‌جان، اما امیدوارکننده
‌می‌متالز - بازار‌ها در دومین روز هفته بازدهی مثبت داشتند و، اما رشد چندان چشمگیری نداشتند.

به گزارش می‌متالز، بازار سرمایه امروز نسبت به روز گذشته ۶ برابر بیشتر رشد کرد. شاخص روز گذشته کمتر از یک هزار واحد رشد داشت، اما امروز بیش از ۶ هزار واحد بازدهی مثبت داشت و به سطح ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد رسید.

شاخص کل هم‌وزن که تاثیر هر سهم در رشد شاخص را یکسان می‌کند، امروز با رشد ۱۹۸۰ واحدی توانست به سطح ۷۱۳،۶۴۸ برسد.

بازار سرمایه امروز را با ۳۹۹،۳۸۷ معامله، با بیش از ۱۰ میلیارد سهم به ارزش ۷۰،۰۶۶ میلیارد ریال پشت سر گذراند.

نماد‌های تاپیکو، شپنا و شبندر بیشترین تاثیر مثبت را روی شاخص کل گذاشتند و نماد فارس بیشترین تاثیر منفی را داشت. همچنین پرتراکنش‌ترین نماد‌های بورس اوراق بهادار شپنا، شستا، ثشاهد و خگستر بودند.

در فرابورس ایران نیز شاخص به سطح ۲۶،۳۵۳ واحد رسید و نسبت به روز گذشته ۰.۲۱ درصد رشد کرد. تعداد معاملات در فرابورس ۲۳۴،۲۲۹ و ارزش آن ۵۳،۴۱۹ میلیارد ریال بود.

نماد‌های انتخاب و صبا بیشترین تاثیر مثبت را روی شاخص فرابورس گذاشتند و نماد‌های وسپهر و خاور بیشترین تاثیر منفی را داشتند. همچنین نماد‌های بمولد، دی، فن‌افزار و نیان جزو پرتراکنش‌ترین نماد‌های فرابورس ایران بودند.

صنایعی که بیشترین ارزش بازاری را امروز داشتند، صنایع سرمایه‌گذاری، مواد شیمیایی متنوع، آهن و فولاد و فرآورده‌های نفتی بودند که همگی بازده مثبتی داشتند.

دلار نیز با رشد ۰.۶۵ درصدی نسبت به روز گذشته به سطح ۴۹ هزار و ۷۹۰ رسید و طلا نیز ۰.۱۸ درصد نسبت به روز گذشته رشد کرد.

منبع: صدای بورس

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده
هلدینگ
«پدرام پیروی‌نسب» مدیرعامل هلدینگ توسعه و تجهیز معادن امداد در گفت‌و‌گو با «می‌متالز» عنوان کرد:

هلدینگ "معادن امداد" از ۳۷ سال پیش فعالیت‌های خود را با معدنکاری سنگ ساختمانی آغاز کرد/ توسعه، سرمایه‌گذاری و فعالیت‌های جدی هلدینگ "معادن امداد" در حوزه‌های مختلف معدنی از اکتشاف تا فرآوری/ در مرز بین استان کردستان و آذربایجان غربی محدوده مستعد طلا را شناسایی کرده‌ایم و در مرحله اخذ گواهی کشف و بهره‌برداری هستیم