به گزارش می متالز، حمیدرضا عظیمیان با اعلام این مطلب گفت: فولاد مبارکه اصفهان، از ابتدا بر اساس یک سیستم بهروز طراحی شده و به همین دلیل یکی از هفت معاون شرکت فولاد مبارکه را معاون تکنولوژی، فناوری و نوآوری تشکیل داده که کار این معاونت استفاده از فناوریهای روز در قسمتهای تولید، خرید، فروش، نیروی انسانی و صورتهای مالی است تا با رفتار نوآورانه بهعنوان یک جریان دائم و سازماندهی شده، پیش برود. وی افزود: برای دریافت جایزه مدیریت و فناوری ما از ماهها قبل تلاش کردیم تا نوآوری و فناوری را بومیسازی کرده و با توجه به مسائل تحریم، بخشی از نیازهای صنعت فولاد را از داخل تامین کنیم.
مدیرعامل فولاد مبارکه اصفهان اظهار کرد: قراردادهای مطالعاتی با شرکتهای مرتبط در این زمینه به خصوص شهرکهای علمی- تحقیقاتی و شرکتهای دانشبنیان منعقد خواهیم کرد که بومیسازی نیز، یکی از وظایف آن معاونت است که با استفاده از قراردادهای مطالعاتی و مشاورهای، این حرکت را دنبال کند. به هر حال ما امیدواریم از این تنگناها و مشکلات که به کشور تحمیل شده، عبور کنیم و فعالان اقتصادی بتوانند به ثمرات کارهای خود برسند.مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با بیان اینکه این شرکت باید از ظرفیت شرکتهای دانشبنیان یا استارتآپها استفاده کند، گفت: ما جزو ملتهایی هستیم که از هوش بالایی برخورداریم. باوجود شخصیتهایی که در سطح جهانی درخشیدهاند حوزه تولید علم و فناوری جایگاهی است که ما میتوانیم در آن سهم داشته باشیم. در المپیاد و مسابقات جهانی هم همواره دانشآموزان ایران در جایگاههای برتر حضور داشتهاند.
وی خاطرنشان کرد: هماکنونکه در عمل با تحریمها مواجه شدهایم نباید تسلیم شویم و تلاش کنیم تا تولید با همان کیفیت و کمیت قبل ادامه پیدا کند که طبعا از مجموعهای مانند فولاد مبارکه توقع شکست مشکلات میرود. برای همین باید به سمت تولید علم و اقدامات فناورانه برویم. این موضوع پیشازاین هم در فولاد مبارکه وجود داشته است اما امروز الزامات و محدودیتهای بیشتری ایجاب میکند که به این سمت برویم.
به گفته عظیمیان، روند مشارکت با شرکتهای دانشبنیان و داخلی همواره در فولاد مبارکه وجود داشته است اما اکنون با تعریف ساختارهای جدید در معاونت فناوری در زمینه پذیرش ریسک، حمایت شتابدهندهها، تامین مالی و حمایت در خرید بلندمدت محصول فعال شدهایم.وی ادامه داد: در تعامل با شرکتهای دانشبنیان عملا با نگاه حمایتی بدون منت وارد میشویم، چون شرکت برای موفقیت خود به این تعامل و مشارکت نیاز دارد.
مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه گفت: رفتار ما براساس این سیاست مانند یک رفتار رانتی به نفع شرکتهای دانشبنیان و تولید بومی و ملی است تا این شرکتها بتوانند با کاهش ریسک خود برای توسعه اقدام کنند و ما موظف هستیم که برای حل مسائل مرتبط با تحریم و ادامه حیات در برنامه بلندمدت با شرکتهای بومی دانشبنیان و استارتآپی مشارکت داشته باشیم.