تاریخ: ۲۵ آبان ۱۴۰۲ ، ساعت ۱۵:۲۰
بازدید: ۲۰۹
کد خبر: ۳۲۳۹۰۷
سرویس خبر : معادن و مواد معدنی

واگذاری معادن خراسان جنوبی به ستاد عتبات عالیات پیگیری و زمینه‌سازی می‌شود

واگذاری معادن خراسان جنوبی به ستاد عتبات عالیات پیگیری و زمینه‌سازی می‌شود
‌می‌متالز - رئیس ستاد عتبات عالیات کشور با بیان اینکه پای شرکت‌های بزرگ معدنی را به استان باز می‌کنیم تا پروژه‌های بزرگی را به عنوان کار شاخص کشوری اجرا کنند، گفت: موضوع واگذاری معادن استان خراسان جنوبی به ستاد عتبات عالیات پیگیری و زمینه‌سازی می‌شود.

به گزارش می‌متالز، محمد جلال‌مآب امروز در دیدار با استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه ارادت مردم این استان در عتبات عالیات با همه مشکلات و محرومیت‌ها در سطح کشور بی‌نظیر است. اظهار داشت: مردم خراسان جنوبی روحیه مذهبی خوبی دارند و وجود پایگاهی در استان می‌تواند منشأ خیرات و جذب بیشتر خیرین برای ستاد عتبات عالیات باشد.

وی گفت: تقدیر از خیرین، قالیبافان و کمک کنندگان به عتبات عالیات وظیفه ماست و ما قدردان مردم استان خراسان جنوبی و مدیران فعال در کار ستاد عتبات عالیات هستیم.

رئیس ستاد عتبات عالیات کشور با بیان اینکه نیت کار برای خاندان و ائمه اطهار (ع) کار بسیار ارزشمندی است که بی پاسخ نمی‌ماند، ادامه داد: خراسان جنوبی در موضوع معادن مس، گرانیت و سنگ‌ها ظرفیت استراتژیک خوبی دارد که باید از این فرصت برای جذب سرمایه گذاران استفاده کرد.

وی با بیان اینکه ستاد عتبات عالیات از جنبه درآمدی و مصرفی در موضوع سنگ ساختمانی می‌تواند از ظرفیت استان استفاده کند گفت: پای شرکت‌های بزرگ معدنی را به استان باز می‌کنیم تا پروژه‌های بزرگی را به عنوان یک کار شاخص کشوری اجرا کنند.

رئیس ستاد عتبات عالیات کشور گفت: برای جذب سرمایه گذاران نیازمند انگیزه در بخش سرمایه گذاری هستیم، پیشنهاد می‌دهیم معادنی که در حوزه سنگ آهن و یا مس شناسایی شده و روی آن کار نشده را به شرکت‌های بزرگ معرفی کنیم.

جلال‌مآب با بیان اینکه موضوع واگذاری معادن استان خراسان جنوبی به ستاد عتبات عالیات پیگیری و زمینه سازی می‌شود تصریح کرد:مجموعه شرکت‌های سرمایه گذاری بزرگ را به خراسان جنوبی می‌آوریم تا معادن و پهنه‌های سرمایه گذاری را واگذار کنیم و سهم ستاد عتبات عالیات هم پرداخت شود.

وی در پایان ظرفیت‌های معدنی استان خراسان جنوبی را بی نظیر و ناشناخته عنوان کرد و گفت: این استان ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های معدنی و ثروت خدادادی خوبی دارد که باید برای سرمایه گذاران مطرح شود.

سرانه کمک‌های مردمی به عتبات عالیات، در خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری است

جواد قناعت در این دیدار گفت: سرانه کمک‌های مردمی به عتبات عالیات، در خراسان جنوبی بالاتر از میانگین کشوری است. مردم خراسان جنوبی در کمک به عتبات عالیات پیشگام هستند و سرانه کمک هر فرد در این استان بالاتر از میانگین کشوری است.

وی با بیان اینکه این عشق و ارادت مردم خراسان جنوبی به ائمه طاهرین (ع) مثال زدنی است تصریح کرد: بر اساس ارزیابی‌های صورت گرفته، سال گذشته روستای برکوک ما در شهرستان قاینات رتبه اول کمک‌های مردمی را در سطح کشور از آن خود کرده بود.

استاندار خراسان جنوبی اظهار داشت: اگرچه خراسان جنوبی از لحاظ شاخص جمعیت یا مسائل معیشتی و اقتصادی نسبت به سایر استان‌ها رتبه‌های پایین‌تری دارد، اما به واسطه تدین مردم در کمک به اعتاب مقدسه جزو استان‌های برتر است. یکی از دلایلی که خراسان جنوبی مثل برخی استان‌های کشور دستخوش بسیاری از آسیب‌های اجتماعی نشده، رویکرد ولایتمداری و اعتقاد خاص مردم به ائمه اطهار (ع) است.

وی از سهم بسزای خراسان جنوبی در ساخت صحن امام محمد باقر (ع) حرم امامین کاظمین گفت و تأکید کرد: اینکه خراسان جنوبی، استان معین برای احداث این پروژه کلیدی تعیین شده، نشان از پیشینه درخشان اقدامات استان و مشارکت مردم دارد.

استاندار خراسان جنوبی به ظرفیت‌های بکر خراسان جنوبی اشاره کرد و از اقداماتی گفت که در راستای بهره برداری از آن‌ها صورت گرفته است. مهمترین برنامه‌ای که طی این مدت در دستور کار بوده، جذب سرمایه گذاران دارای اهلیت و صلاحیت است که بتوانند با کمک به تکمیل زنجیره ارزش ظرفیت‌های موجود، از این طریق توسعه خراسان جنوبی را شتاب ببخشند.

اختصاص ۱۰ میلیارد تومان از محل اعتبارات سفر برای تجهیز موکب‌های میقات الرضا (ع)

علیرضا عباس زاده در این جلسه از اختصاص ۱۰ میلیارد تومان از اعتبارات سفر رئیس جمهور برای تجهیز موکب‌های میقات الرضا (ع) استان خبر داد. احداث موکب‌های میقات الرضا (ع) با توجه به شرایط کویری و جاده‌های لم یزرع خراسان جنوبی لازم است.

وی گفت: در کارگروه زیربنایی استان برای مسافران امام رضا علیه السلام ستاد میقات الرضا را در راستای اقامت و استراحت زائرین ایرانی و پاکستانی تشکیل دادیم.

به گفته معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی، هر ساله بر زائرین پاکستانی که مسیر خراسان جنوبی را برای زیارت عتبات عالیات و مشهد مقدس انتخاب می‌کنند، افزوده می‌شود، به طور مثال امسال استان ما میزبان ۳۷ هزار زائر پاکستانی بود، لذا راه اندازی موکب‌های میقات الرضا (ع) برای خراسان جنوبی مهم است.

وی با بیان اینکه ۱۰ میلیارد تومان برای میقات الرضا (ع) استان از محل سفر دولت به استان اختصاص یافته، افزود: ۱۰ میلیارد تومان هم از اعتبارات استان برای این مهم پیش بینی شده است.

عباس‌زاده با بیان اینکه زائران پاکستانی بعد از اتمام مراسم پیاده روی اربعین در مسیر برگشت به کشورشان، در شهر‌های قم و مشهد برای زیارت آستان مقدس حضرت معصومه (س) و علی ابن موسی‌الرضا (ع) توقف دارند، افزود: ۵۰ درصد مسیر برگشت این افراد به پاکستان در خاک خراسان جنوبی واقع شده، لذا لازم است ۱۰ میلیارد تومان دیگر در قالب طرح‌های مصوب از سوی ستاد عتبات عالیات کشور به ما اختصاص داده شود تا موکب‌های میقات الرضا (ع) تجهز و راه اندازی شوند.

خراسان جنوبی برای کمک به عتبات عالیات، طرح‌های ابداعی زیادی داشته است

موسی جوینده در این دیدار گفت: خراسان جنوبی برای کمک به عتبات عالیات، طرح‌های ابداعی زیادی داشته است.

وی از کارکرد‌های متفاوت ستاد عتبات عالیات گفت و خاطرنشان کرد: در بخش توسعه و بازسازی از سال ۸۴ تاکنون خراسان جنوبی حرف برای گفتن داشته و بسیاری از موضوعات ابتکاری و خلاقی از استان ما بوده است.

رئیس ستاد عتبات و عالیات خراسان جنوبی افزود: طرح قالیبافی برای عتبات عالیات برکات مهمی در کشور داشت که کار ابداعی استان خراسان جنوبی بود. یکی از طرح‌های ما طرح برکت و کسر از حقوق کارمندان برای عتبات عالیات بود که نیرو‌های نظامی و کسبه و حتی کشاورزان توجه ویژه‌ای به آن دارند.

جوینده با بیان اینکه حتی بارگاه‌های زرشک، محصول استراتژیک استان، عناب، زعفران، درختان مثمر همانند درختان پسته برای عتبات عالیات اختصاص یافته، اظهار داشت: در بحث وقفیات بزرگترین باغ پسته با ۱۲ هکتار، دو منزل در بشرویه به ارزش چهار میلیارد تومان به عتبات عالیات هدیه داده شده و در یک شهرستان هزار و ۸۰۰ درخت پسته برای ۲۵ سال و یا به صورت مادام‌العمر وقف ستاد شده است.

وی با اشاره به فعالیت‌های استان در کاظمین در ایام اربعین گفت: ۸۵ تن برنج، ۸۰ تن گوشت و ۹۰ تن آرد به کاطمین منتقل شده که کار بزرگی است.

رئیس ستاد عتبات عالیات خراسان جنوبی از اعزام کارگران و نیروی انسانی متخصص به عتبات عالیات خبر داد و گفت: در راستای کارکرد‌های اجتماعی در سال ۱۴۰۱ زلزله بشرویه دو هزار اسکان اضطراری در موکب ما مستقر شدند و ۱۸ هزار و ۵۰۰ میلیون تومان به مردم کمک کردیم.

جوینده با بیان اینکه میقات الرضا (محل اسکان و استراحت زائرین) در استان به صورت جدی پیگیری می‌شود، ادامه داد: امسال ۳۷ هزار زائر پاکستانی را در خراسان جنوبی اسکان دادیم و ساخت زائرسرای مشهد به همت ستاد عتبات عالیات در حال انجام است.

رئیس ستاد عتبات عالیات خراسان جنوبی اظهارکرد: برای موضوع نشان ادارت ۱۲ برنامه زنده تلویزیونی برای پنج شبکه استانی را تدارک دیدیم که کار ویژه صدا و سیما بود.

وی با اشاره به واگذاری معادن به ستاد عتبات عالیات هم خاطرنشان کرد: خراسان جنوبی ظرفیت‌های معدنی خوبی دارد و می‌توانیم این مهم را پیگیری کنیم.

منبع: خبرگزاری تسنیم

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده