تاریخ: ۲۴ دی ۱۴۰۲ ، ساعت ۲۲:۴۴
بازدید: ۱۵۱
کد خبر: ۳۲۹۸۸۶
سرویس خبر : انرژی
در نشست معاونان وزرای صمت و نیرو مطرح شد:

واگذاری ۳۱ قطعه زمین برای تولید ۱۵ مگاوات انرژی خورشیدی در شهرک تخصصی شال طی اولین فراخوان

واگذاری ۳۱ قطعه زمین برای تولید ۱۵ مگاوات انرژی خورشیدی در شهرک تخصصی شال طی اولین فراخوان
‌می‌متالز - نشست هماهنگی افتتاح شهرک تخصصی انرژی خورشیدی شال قزوین با حضور معاونان وزرای صمت و نیرو برگزار شد که طی آن واگذاری ۳۱ قطعه زمین برای تولید ۱۵ مگاوات انرژی خورشیدی در شهرک تخصصی شال طی اولین فراخوان، مطرح شد.

به گزارش می‌متالز، نشست هماهنگی در خصوص افتتاح شهرک تخصصی انرژی خورشیدی شال قزوین عصر شنبه با حضور «فرشاد مقیمی» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، «محمود کمانی» معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، جمعی از معاونان و مدیران این دو سازمان و نمایندگانی از شرکت توزیع نیروی برق استان قزوین، شرکت برق منطقه‌ای زنجان و استانداری قزوین به میزبانی ساتبا برگزار شد.

در این نشست «فرشاد مقیمی» معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با تأکید بر اینکه تأمین زیرساخت‌های لازم برای احداث نیروگاه‌های خوشیدی اولویت اصلی‌مان است، گفت: ایجاد زیرساخت‌ها را با قدرت و جدیت پیگیری می‌کنیم و در تلاشیم که ۲ شهرک تخصصی انرژی خورشیدی را در دهه فجر امسال آماده بهره برداری نماییم.

«محمود کمانی» معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، نیز در این نشست اظهار کرد: در فراخوان واگذاری ساختگاه‌های شهرک تخصصی انرژی خورشیدی شال استان قزوین به سرمایه‌گذاران و متقاضیان احداث نیروگاه خورشیدی ۳۱ قطعه زمین برای تولید ۱۵ مگاوات به ۳۱ متقاضی واگذار شده است و در مرحله بعدی ۳۹ قطعه به ظرفیت ۳۰ مگاوات از باقیمانده ساختگاه‌های فاز اول آماده واگذاری است.

وی تصریح کرد: در این راستا همکاری شرکت برق منطقه‌ای زنجان و شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین جهت ایجاد پست جدید برای واگذاری بقیه ساختگاه‌ها را می‌طلبد.

«رضا صفاری» مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان قزوین نیز با بیان اینکه ۷۸۶ هکتار مصوبه شورای برنامه‌ریزی استان قزوین برای شهرک تخصصی انرژی خورشیدی شال است، گفت: در فاز اول ۱۰۰ هکتار تحویل داده می‌شود و برای تحویل مابقی اراضی، هماهنگی‌ها و پیگیری‌های لازم با سازمان امور اراضی وزارت جهاد کشاورزی برای تهیه اسناد اراضی در حال انجام است.

«روح‌الله ابراهیمی» سرپرست معاونت فنی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران نیز بیان کرد: تا ۶ ماهه اول سال ۱۴۰۱، ۴ نقطه دیگر برای احداث شهرک تخصصی انرژی خورشیدی مورد بهره‌برداری قرار می‌گیرد و به مجموعه نیروگاه‌های خورشیدی اضافه می‌شود.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: علاوه بر ایجاد شهرک‌های نیروگاهی اختصاصی، ۹۲ شهرک در سطح پنج هزار و ۲۰۰ هکتار در شهرک‌های صنعتی کشور وجود دارد که امکان، ظرفیت و چارچوب اولیه برای استقرار این واحد‌ها را دارند که به وزارت نیرو معرفی و تائیده اولیه گرفته‌اند.

منبع: شاتانیوز

مطالب مرتبط
عناوین برگزیده