تاریخ: ۲۶ فروردين ۱۳۹۸ ، ساعت ۱۱:۳۸
بازدید: ۱۹۶
کد خبر: ۳۳۶۳۴
سرویس خبر : انرژی
آخرین اخبار از تحولات لیبی

استارت منفی طلای سیاه

می متالز - نفت نخستین معاملات خود در بازگشایی بازار جهانی را در محدوده منفی آغاز کرد. درگیری‌ها در لیبی در مرکز توجه فعالان بازار نفت قرار دارد. در صورت کاهش سطح صادرات این کشور نفت پتانسیل بیشتری برای صعود داشته و می‌تواند بازده بیش از 30 درصدی خود در سال 2019 را افزایش دهد.
استارت منفی طلای سیاه

به گزارش می متالز، استارت معاملات طلای سیاه در بازگشایی بازار جهانی منفی بود. با این حال قیمت نفت در محدوده مناسبی به سر می‌برد و بازده یک ساله هر بشکه نفت خام وست تگزاس و هر بشکه نفت برنت به ترتیب مثبت 41 درصد و مثبت 32 درصد است. برنامه کاهشی اوپک و کشورهای همکار بیشترین حمایت را از صعود نفت به عمل آورده است.

راس ساعت 11 هر بشکه نفت خام وست تگزاس آمریکا 0.36 درصد کاهش یافت و به سطح 63.6 دلار رسید.

برنت نیز 0.15 درصد افت قیمت را تجربه کرد و به بهای 71.44 دلار به فروش رفت.

از ابتدای سال 2019 اوپک با همکاری کشورهای هم‌پیمان حدود 1.2 میلیون بشکه از تولید خود را کاهش دادند و قرار است در نشست ماه ژوئن در مورد تمدید این برنامه تصمیم‌گیری کنند.

رویترز پیش از این در گزارشی اعلام کرد که در صورتی که بحران صادرات نفت ونزوئلا، ایران و لیبی تا موعد نشست اوپک حل نشود، سیاست کاهش تولید این کارتل نفتی متوقف خواهد شد.

رشد تعداد دکل‌های فعال نفتی آمریکا برای دومین هفته متوالی و این‌ بار به تعداد 2 واحد نیز با انبساط مجرای عرضه از افت بهای نفت حمایت کرده است.

اداره انرژی آمریکا «EIA» نیز در گزارش هفتگی خود اعلام کرد که تولید نفت خام ایالات متحده افزایش یافته و به رکورد جدید 12.2 میلیون بشکه در روز رسیده است. با افزایش عرضه از سمت آمریکا که اکنون به عنوان بزرگترین تولیدکننده نفت جهام محسوب می‌شود، قیمت در بازار طلای سیاه تعدیل می‌شود.

از سمت دیگر تحولات لیبی زیر ذره‌بین بازار نفت قرار دارد. ژنرال حفتر، فرمانده یاغی نیروهای شرق لیبی اعلام کرده است در صورت تسلط به طرابلس (پایتخت لیبی) تولید نفت این کشور شمال آفریقایی را به صفر خواهد رساند.

تولید روزانه نفت لیبی که در حدود 1.1 میلیون بشکه است از سال 2011 و بعد از سقوط قذافی همواره آسیب‌پذیر بوده است. نیروهای تحت هدایت حفتر بر بیش از 40 درصد میدان‌های نفتی و بنادر کلیدی صادرات نفت این کشور تسلط دارند.

عناوین برگزیده