به گزارش میمتالز، رضا حسنینسب روز دوشنبه اظهار کرد: نیروی موردنیاز راهاندازی این پایگاه امداد و نجات ۱۵ نفر است که در هر نوبت کاری باید پنج نفر به کارگیری شوند و در تامین اعتبار آن نیز از مشارکت بهرهبرداران معادن فعال زغال سنگ در استان استفاده خواهد شد.
به گفته وی فعالیت پایگاه امداد و نجات معادن استان گلستان در سه نوبت کاری است که اکنون تامین مالی بهکارگیری پنج نیرو توسط شرکت معدن زغال سنگ زمستان یورت آزادشهرانجام شده و بقیه برعهده سایر بهرهبرداران معادن زغال سنگ استان است.
حسنینسب در خصوص ساختمان پایگاه امداد و نجات معادن استان، افزود: فعالیت این پایگاه تا ایجاد ساختمان که در جوار معدن زمستان یورت شرقی آزادشهر جانمایی شده، در کانکس خواهد بود.
وی یادآور شد: در استان گلستان ۱۶ معدن زغال سنگ فعال وجود دارد که توزیع آن ۱۱ معدن در آزادشهر، چهار معدن در رامیان و یک معدن در مینودشت است.
براساس گزارش مدیرکل صنعت، معدن و تجارت گلستان، ۱۵ درصد نیاز زغال سنگ کشور در استان استخراج شده و برای رونق تولید و فرآوری در اختیار کارخانه مرتبط قرار میگیرد.
درویشعلی حسنزاده افزود: ۱۶ فقره پروانه بهرهبرداری معدن زغال سنگ در استان وجود دارد که ظرفیت اسمی آنها ۳۵۰ هزار تن زغال سنگ در سال برآورد میشود.
به گفته وی برای استخراج زغال سنگ از معادن فعال استان بیش از هزار نفر مشغول فعالیت هستند.
استان گلستان به سبب مزیتهای نسبی در بخش معدن، زمینه تولید ثروت و خلق ارزش افزوده در این مقوله را برخوردار است و میتوان با ایجاد زیرساختهای مناسب و هدایت صحیح سرمایهها و منابع تحولات مثبتی را در این بخش ایجاد کرد.